Konya Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Satış Danışmanı

Turkcell ve Superonline Çözüm Merkezi olan firmamızda sahada çalışmak üzere; En az lise mezunu, Konya'da ikamet eden yada ikamet edebilecek Satış Pazarlama konusunda deneyimli, Satış konusunda ileriye dönük kariyer planı olan Aktif araç kullanabilen İnsan ilişkile..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Asgari Lise Mezunu Sıfır otomobil satışı alanında en az 2 yıl tecrübeli İnsan ilişkilerinde başarılı İkna kabiliyeti yüksek MS Office programlarına hakim Diksiyonu düzgün Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilece..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Abk Şirketler Grubu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Seyahat Acente Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Abk Şirketler Grubu Seyahat Acente Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Konya / Karatay Konfull Büro Mobilya

OFİS MOBİLYALARI SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN PERAKENDE SATIŞ MAĞAZALARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAKTIR. ARANILAN NİTELİKLER; -SATIŞ TECRÜBESİ OLAN -B SINIFI EHLİYET SAHİBİ(TERCİHEN) -EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK -MAĞZ..

Konya / Tümü Adecco Ankara

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı (İşbaşı Eğitim Programı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. Satış Danışmanı (İşbaşı Eği..