Konya Sekreter İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Sekreter
Konya / Meram Dijipr

*En az lise mezunu *İyi derecede bilgisayar kullanabilen (MS Ofis) *Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi *Organizasyon yeteneği güçlü, analitik düşünebilen *Koordinasyonu güçlü *Dinamik, güler yüzlü *Verilen görevi kısa sürede tamamlayabilecek *Dış ..

Konya / Karatay Ars Group

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. EN AZ ÖN LİSANS MEZUNU..

Konya / Karatay Dms Cnc Makina

CNC MAKİNA VE EKİPMANLARININ İTHALAT, SATIŞ VE SERVİSİ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK; - Bilgisayar Kullanabilen - Diksiyonu düzgün - İletişim becerileri güçlü - Tercihen Photoshop programını temel seviyede kullanabilen - Tercihen İngilizce bilen..

BÜROMUZ SAKİN Bİ YER OLUP FAZLA İŞ YOĞUNLU YOKTUR ÇALIŞACAK ARKADAŞ ÇAY VE TEMİZLİK İŞLERİNE BAKACAKTIR...

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Lise veya Ön Lisans Mezunu, Ms Office programlarını kullanabilen, Telefon trafiğini yönetebilecek, Randevuları takip edebilecek, Evrak işlemlerini kayıt altına alabilecek, Misafirlere ikramları hazırlayıp, servis edebilecek, Dış görünümüne önem veren, Diksiy..

Konya / Selçuklu Karakaş Bilişim İnşaat

firmamızın satis ofisinde, çalışmak üzere, çay kahve servisini yapacak eleman alınacaktır. Ayrica ofis yonetimini yapacak sekreter alınacaktır. Maas+Sigorta+Yemek Başvurular sadece site üzerinden yapılacaktır..

Konya / Karatay Safi Avukatlık Ofisi

Ofisimizde avukat katibi olarak da yetiştirebileceğimiz en az lise mezunu bayan eleman arıyoruz. Çalışan sayımızın az olması nedeni ile haftada iki gün temizlik yapacaktır. Yine öğlen yemekleri hazırlanacaktır. Çay ve telefonlara da bakacaktır. İş yerinin küçük olması nedeni ile bu saydığımız işleri..

ENDÜSTRİYEL KİMYASALLAR VE SU ŞARTLANDIRMA TEKNOLOJİLERİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA BÖLGE SARIŞ SORUMLUSU, YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI İÇİN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. DİKSİYONU DÜZGÜN , GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN TERCİHEN DIŞA DÖNÜK, YURT DIŞI YADA YURT İÇİ ..

MURATÖZNALÇACI GAYRİMENKUL bünyesinde çalıştırılmak üzere 18-35 yaş arası bayan sekreter alımı yapılacaktır. lütfen ciddi kişiler başvuruda bulunsun. sürekli çalışacak...

Konya / Karatay Durable Makina Oto

FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK SEKRETER - TELEFONLARA BAKABİLECEK DİKSİYONU DÜZGÜN -ÇAY SERVİSİ YAPABİLECEK BAYAN ELEMAN ARAMAKTAYIZ. MAAŞ+SSK+SERVİS..