Konya Sekreter İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Sekreter
Konya / Selçuklu Entema Enerji Ltd. Şti.

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DİKSİYONU DÜZGÜN DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖNEM VEREN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ RAPORLAMA VE YÖNETİME BİLDİRİM İŞLERİNİ YAPABİLECEK 3 ODALI OFİSİMİZİN TEMİZLİK VE İKRAM İŞLERİNİDE YAPABİLECEK BAYAN SEKRETER ALINACAKTIR. ..

Ofisimizde çalışmak üzere *Güler yüzlü *En az lise mezunu *Microsoft Office proğramlarına hakim *Mail, telefon ve fax trafiğini yürütebilen *Kendini geliştirmeye açık sorumluluk sahibi *Ofis işlerini yürütebilecek *Çay servisi ve temizlik işleri..

Konya / Karatay Abk Şirketler Grubu

Lise veya Ön Lisans Mezunu, Ms Office programlarını kullanabilen, Telefon trafiğini yönetebilecek, Randevuları takip edebilecek, Evrak işlemlerini kayıt altına alabilecek, Misafirlere ikramları hazırlayıp, servis edebilecek, Dış görünümüne önem veren, Diksiy..

Konya / Selçuklu Ferroli Yetkili Servis

ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞACAK DİKSİYONU DÜZGÜN BİLGİSAYAR ,FAKS VE OFİS ARAÇLARINI KULLANABİLEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. MAAŞ + SSK + YEMEK MÜRACATLAR RANDEVU ALINIP ŞAHSEN YAPILACAKTIR..

Konya / Merkez Pra Reklam Ajansı

Sekreter ve yönetici asistanlığı alanında çalışmak üzere ekip arkadaşı aramaktayız. Başvuru değerlendirmelerinde, diksiyon ve iletişim becerisi güçlü olunması tercih sebebidir...

Konya / Karatay Cc Tetra Kimya

kendine güvenen iletişimi iyi ve diksiyonu düzgün yönetici asistanı alınacaktır...

Konya / Selçuklu Presan Prefabrik

- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ - DİKSİYONU DÜZGÜN - BİLGİSAYAR VE OFİS PROGRAMLARINA HAKİM - HIZLI ÇALIŞMA TEMPOSUNA VE EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK..

Konya / Selçuklu Karakaş Bilişim İnşaat

firmamızın satis ofisinde, çalışmak üzere, çay kahve servisini yapacak gerektiginde gelen telefonları cevaplayip ve yönlendirecek İşini seven giyim ve bakımına özen gösteren bayan arkadaş alınacaktır.  Maas+Sigorta+Yemek Başvurular sadece site üzerinden yapılacaktır...

şirketizde çalışmak üzere bilgisayar bilen sekreter / asistan alınacaktaır..

Konya / Karatay Akgül Hukuk Bürosu

Akgül Hukuk Bürosu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Akgül Hukuk Bürosu Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur...