Konya İş İlanları

Şehir: Konya

İHALE işlerimizin takibini YAPACAK ve şantiye şefi olarak görev yapacak inşaat TEKNİKERİ aranmaktadır.İlgilenenlerin başvurularını bekliyoruz NOT : GÖRÜŞMELER ŞAHSEN YAPILACAKTIR..

Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı (İşbaşı Eğitim Programı ilanlarına göz atabilirsiniz.Pozitera Reklamcılık Ve İletişim Hiz. Tic. A. Ş. Satış Danışmanı (İşbaşı Eği..

Konya / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Tercihen Meslek Lisesi ,Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu (otomotiv, motor, makine, Hidrolik-Pnömatik) mezunu, Mekanik bakım, yardımcı işletmeler ve otomasyon bakımı konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Tercihen İngilizce veya Almanca bilen, Askerlik hizme..

Konya / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Meslek Lisesi ,Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Otomasyon bölümleri mezunu, Yetkinlik belgesine sahip,(Ustalık kalfalık yada meslek yüksek okul mezunu) Tercihen İngilizce veya Almanca bilen, Tercihine otomasyon sistemle..

Konya / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, Yeni mezun ya da 0-2 yıl arası iş tecrübesi olan, İyi derecede ingilizce bilen, 25 yaşından gün almamış, Takım çalışmasına yatkın, iyi ilişkiler kurabilen ve lider ruhlu, Analitik bakı..

Konya / Karapınar Kalkan Genetik

Kalkan Genetik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Veteriner Hekim ilanlarına göz atabilirsiniz.Kalkan Genetik Veteriner Hekim ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Yükseliş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yükseliş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Tümü Gölge Osgb

Gölge Osgb firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hemşiresi ilanlarına göz atabilirsiniz.Gölge Osgb İşyeri Hemşiresi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Konya / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı [Uluslararası] Gemi ve Özel Yatlarda 2000 USD ile 3000 USD MAAŞ ile Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne:AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-..