Konya İş İlanları

Şehir: Konya
Konya / Selçuklu Kantarcı Gıda A. Ş.

meramda bulunan bahçemize bahçıvan alınacaktır .Görüşmeler yüz yüze yapılacaktır ...

Konya / Selçuklu Bmy Başaran Motor

Firmamızda yemek servis sigorta her şey tam olarak yapılmakta. Çalışma saatleri 8.30 ile 6.30 aralarındadır. Cumartesi ve pazar günleri çalışmamız yoktur. İstenildiğinde cumartesileri mesai yapılabilir...

Konya / Selçuklu Mag Otomotiv

GENEL NİTELİKLER MAG Shock Absorber firması adı altında çalışacak CNC OPERATÖRÜ arayışımız bulunmaktadır. Adaylardan beklenen kriterler aşağıdaki gibidir; Meslek Lisesi veya Yüksekokul mezunu, Minimum 2 yıl CNC freze ve dik işleme konusunda deneyimli,..

Konya / Selçuklu Gelişim Ambalaj

Firmamız ofset baskılı sıvama kutu imalatı yapmaktadır. İşin Detayı - Askerliğini tamamlamış tercihen Evli - Baskı öncesi tasarım bölümünde; - Adobe Illustrator & Photoshop CorelDraw programını bilen en az 3 yıl deneyimli - Sorumluluk sahibi, planlı ve tak..

Şirketimize ait Konya-Aksaray yolu 51. km üzerinde bulunan taş kırma ve eleme tesisinde çalışacak tecrübeli kamyon şoförleri arıyoruz. Damperli kamyon ile taş ocağından kırma ve eleme tesisine kısa mesafede taş nakli veya tesiste kırılmış agreganın stok bunkerinden stok sahasına nakli yapılacaktır. ..

Konya / Selçuklu Nalmes Makine Model

Model atölyesinde çalıştırılmak üzere eli yatkın usta veya yetiştirilmek üzere çırağa ihtiyaç vardır...

16.000 m2 si kapalı alan olmak üzere toplam 20.000 m2 alanda modern üretim tesislerinde ; un , mısır ve yem fabrikaları için gerekli makina ve ekipmanları tasarlayıp üreten ve yerinde anahtar teslimi kuran fabrikamıza çalışma arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler • Yetişti..

Konya / Karatay Doğan Boru

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere Press operatörü aranmaktadır...

AL-KA ZİRAİ İLAÇ VE TOHUMCULUK İÇ ANADOLU BÖLGE SORUMLUSU ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, KENDİNE GÜVENEN ,KENDİSİNE GÜVENİLEBİLİR, İNSAN İLİŞKİLERİ YÜKSEK, GÜBRE VE İLAÇ SATIŞI YAPABİLECEK BİZİMLE ÇALIŞAN BAYİLERİMİZİN ZİYARETİNİ YAPACAK ZİRAAT MÜHENDİSİ BAY ELEMAN ARAMAKTAYIZ.ADAYLARIN ..

Konya / Karatay Doğan Boru

Firmamız bünyesinde Çalıştırılmak üzere Plazma ve Abkant Pres Operatörü Aranmaktadır...