Kütahya Eleman İş İlanları

Şehir: Kütahya Pozisyon: Eleman

İş Tanımı- Tek düzen hesap planına hakim, -C/H ve tahsilat takibi yapabilen, -Finans operasyon işlemlerini yürütebilecek, -Kütahya veya Tavşanlı'da ikamet eden, -Sorumluluk sahibi, -Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek...

Kütahya / Tümü Kümaş

İş TanımıTürkiye’nin gözde Refrakter Tuğla ve Sinter Manyezit üreticisi KÜMAŞ (Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.) şirketimizde görevlendirilmek üzere Lojistik Operasyon Elemanları aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili uygun adayların taşıması gereken genel nitelik..

İş TanımıParfümeri ve kozmetik mağazalarımız da, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz;Aranan Nitelikler En az lise mezunuysanız,  Mağazacılık alanında kariye..

Kütahya / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Kütahya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; REHBER ÖĞRETMEN alınacaktır. Aranan NiteliklerÜniversitelerin sosyoloji psikoloji ve pdr bölümlerinden mezun Çocuklarla çalışmayı..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Kütahya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce almanca, fransızca bölümlerinden birinden mezun yada ingilizceyi iyi derec..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları KÜTAHYA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler•Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği lisans önlisans mezunu • Çocuklarla çalışma..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, KÜTAHYA SERA mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına bağlı ola..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Genel Müdürlüğü'nde tüm cari hesap ve stok mutabakatlarını aylık olarak yapacak,çek senetlerin ödeme tahsilatlarını işleyecek, banka ekstrelerini, gerekli dekontları ve sisteme yüklenecek dataları süresin..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Kütahya Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerKütahya veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Kütahya Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya ..