Kütahya Eleman İş İlanları

Şehir: Kütahya Pozisyon: Eleman
Kütahya / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Kütahya / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıKÜTAHYA MERKEZ DE FATİH SULTAN MEHMET BULVARINDA YENİ AÇILACAK OLAN KÜTAHYA ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Kütahya mağazamızda IBM pos kasa kullanabilen çalışma arkadaşları aranmaktad..

Kütahya / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıKÜTAHYA MERKEZ DE FATİH SULTAN MEHMET BULVARINDA YENİ AÇILACAK OLAN KÜTAHYA ŞUBEMİZDE;  15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Kütahya mağazamızda Satış Elemanlığı yapacak çalışma arkadaşları aranmakta..

Kütahya / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıKÜTAHYA MERKEZ DE FATİH SULTAN MEHMET BULVARI ÜZERİNDE YENİ AÇILACAK OLAN KÜTAHYA ŞUBEMİZE; 15 yılı aşkındır Tekstil Sektöründe Zincir Mağazacılık yapan Md Fulla, Kütahya mağazamızda çalışacak depo görevlisi çalışma arkadaşları aranmaktadır.  ..

Kütahya / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıKÜTAHYA MERKEZ DE FATİH SULTAN MEHMET BULVARINDA YENİ AÇILACAK OLAN KÜTAHYA ŞUBEMİZDE;  15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla, Kütahya mağazamızda AYAKKABI REYONUNDA Bay ve Bayan Satış Elemanlığı yapac..

Kütahya / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde ,KÜTAHYA (GEDİZ) İlinde ayda 60 saat çalışabilecek kısmi zamanlı iş yeri hekimi aramaktayız.Aranan Niteliklerişyeri Hekimliği sertifikasına sahip,, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş Tanımı  1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla ha..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı 1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi o..

Kütahya / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..