Mersin(İçel) Uzman İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel) Pozisyon: Uzman

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin İngilizce öğretmenliği bölümlerinden mezun, • Peda..

İş Tanımı2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren ÖZEL MERSİN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUNDA görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler• Üniversitelerin Okul Öncesi..

İş TanımıPsikologAranan NiteliklerÖzel Sektörde kalmayı hedeflemiş ve mesleğinde ilerleme amacı güden.....

Mersin(İçel) / Tümü BARÇIN SİGORTA

İş TanımıBELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA POTANSİYEL MÜŞTERİLERE ULAŞARAK SATIŞ YAPMAK VE MÜŞTERİ MEMMUNİYETİNİ TAMAMLAMAK.Aranan Nitelikler SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN  SATIŞIN GEREKTİRDİĞİ..

Mersin(İçel) / Tümü COLDWELL BANKER TÜRKİYE

İş TanımıGAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI! Coldwell Banker; yenilikçi, kendisini mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründeki liderliğini 108 yıldır sürdüren, konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri ve sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşteril..

İş TanımıÖzel bir projede degerlendirilmek uzere ingilizce konuşma dersleri verecek Speaking konusunda deneyimli İletisimsel metotlara hakim Sıradısı ve Ögrencilerimiz uzerinde konuşma konusunda fark yaratacak ogretmen adayları aramaktayız...

Mersin(İçel) / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, MERSİN -MUT  Da bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere tam zamanlı "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayızAranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden ..

Mersin(İçel) / Tümü Hürriyet Grubu

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Mersin Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye emlakçı portföyünü genişletmeye yönelik fa..