Mersin Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Eleman
Mersin / Yenişehir Upart Home Stüdyo Daireleri

Tercihen en az 1 yıl benzer pozisyonda otel deneyimine sahip • Tercihen lise mezunu • Oda temizliği konusunda tecrübeli • Takım çalışmasına önem veren • Misafir memnuniyeti odaklı • Dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren • Hijyen kurallarını bilen, uygulay..

Tıbbi Teknolog, Çevre sağlığı veya toplum sağlığı konusunda eğitim almış Sağlık Memuru, Hemşire, Kimya Teknisyeni, Kimya Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknikeri, Veteriner Sağlık Teknisyeni, Laboratuvar Teknisyeni, Laboratuvar Teknikeri, Ziraat Teknisyeni, Hekim, Veteriner Hekim, Biyolog, Eczacı, Kimy..

Mersin / Tarsus CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Adana -Tarsus lokasyonunda bulunan yem fabrikasında görevlendirilmek üzere ‘SATIN ALMA UZMANI ' arıyor. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Mühendislik, İşletm..

Mersin / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Muhasebe bürosunda çalışacak deneyimli veya yetiştirilmek üzere bayan eleman alınacaktır..

Mersin / Mezitli Yüksel Yapı

Firmamızda satış ve satış sonrası işlemlerde muhasebe depo ve satış ekibine yardımcı olup Satışın ve sonrasında sevkiyatın sorunsuz yapılabilmesi için gerekli bütün organizasyonun sağlanmasını üstlenecek ve bu organizasyonu yönetebilecek dinamik arkadaşların başvurmasını rica ederiz...

Mersin / Yenişehir Cpet Petrol

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere, zirve muhasebe programını bilen banka kayıtlarından anlayan cari hesap mutabakatı yapabilen fatura işleyebilen çalışma arkadaşı aranıyor..

Mersin / Yenişehir Cpet Petrol

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere, Ön muhasebe programlarını iyi bilen, Zirve programından iyi anlayan, Prezantabl Bayan eleman alınacaktır ...

Mersin / Yenişehir Uşak Seramik

uşak seramik bayii işyerimizde yardımcı bayan elemana ihtiyacımız var..

Mersin / Yenişehir Kaplanbaharat

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; fatura kesebilecek bilgisayar bilgisi iyi olan bayan part time ön muhasebe elemanı alınacaktır...