Mersin Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Eleman
Mersin / Tarsus CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Mersin- Tarsus'ta bulunan yem fabrikası, Yem Bileşenleri departmanımızda görevlendirmek üzere ‘ULUSLARARASI SATINALMA ELEMANI' arıyor. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; •Üniversiteler..

Mersin / Tümü Transmotur

Firmamiza-gumruk-ve-konteyner-islemleri-bilgisine-sahip-nakliyat-muhasebesini-bilFİRMAMIZA Gümrük ve Konteyner İşlemleri Bilgisine sahip Nakliyat Muhasebesini bilen Bayan Personel alınacaktır...

Mersin / Yenişehir Bricks Oyun Yeri

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar -Üniversitelerin okul öncesi eğitim bölümlerinden yada liselerin ilgili bölümlerinden mezun -Sorumluluk sahibi, işini severek yapan -Güleryüzlü, dinamik, insanlarla iletişimi güçlü -Esnek çalışma saatlerine uyum sağlaya bilecek Ç..

Mersin / Akdeniz Güvanal Plastik Boru

Ofisimizde Çalıştırılmak Üzere Ön Muhasebeden Anlayan Bay- Bayan Eleman Alınacaktır..

İş Tanımı MEZİTLİ KUYULUK adresinde yazılım işi yapan Ankara firmasıyız, yazılım, 3d fotoğrafçılık ve ajans hizmeti vermekteyiz. Part time çalışılacaktır. Pazartesi-Çarşamba-Cuma yada Salı-Perşembe-Cumartesi Aranan Nitelikler Temizlik ve Yemek yapmasını bilen , Bayan p..

Mersin / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Mersin / Tümü DENİZBANK

Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Kütahya, illerimizdeki Şubelerde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz. • Müşterilerin cari hesap işlemlerini (para yatırma, havale, eft vb.) gerçekleştirecek, • Çek ve senet tahsilatlarını yapacak, • Fatura tahsilat işlemlerini yap..

Mersin / Akdeniz Mersin Asgar Elektrik

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TERCİHEN ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN TAKIM ARKADAŞLARINA İHTİYAÇ DUYMAKTAYIZ...

Mersin / Tarsus Okyay Şirketler Grubu

Muhasebe Departmanı İçin Eleman Aranıyor 1950’den bugüne Gıda Sektöründe faaliyet gösteren, ISO9001 standartlarında üretim yapan, merkezi TARSUS’ ta bulunan firmamızın, Muhasebe Departmanı için eleman aranmaktadır. Başvuracak adayların en az aşağ..

FİRMAMIZ Muhasebe Departmanında KDV, Muhtasar, Kurumlar ve Geçici Vergi Beyannameleri Verebilecek Düzeyde Deneyim Sahibi, Üniversite Mezunu Çalışma Arkadaşı Arıyoruz...