Mersin Tümü İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Tümü

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FİRMALARINI TEMSİL EDEBİLECEK ÖZGÜVENE SAHİP FIRSATLARI DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN ENERJİ VE TELEKOMİNİKASYON SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK KENDİSİNE GÜVENEN, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, ÖĞRENİME AÇIK, HAYALLERİ VE HEDEFLERİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN LİDERLİK VASIFLARINA SAHİP HAKETTİĞİNİ K..

Mersin / Yenişehir Mersin Reklam

AJANSIMIZDA SEKRETER OLARAK ÇALIŞACAK TAKIM ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Mersin / Akdeniz Türkan Yemekçilik

Tabldot yemek sektöründe çalışacak, deneyimli, el lezeti olan aşçı alınacaktır...

Mersin / Tarsus Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 19- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönem..

Mersin / Yenişehir Mucize Güvenlik A. Ş.

Lütfen incelemeden başvuru yapmayınız. Şubeli Şirketimizin mağazalarında istihdam edilmek üzere ön büro ön muhasebe işlerini yürütecek bilgisayar ve ofis makinalarına hakim muhasebesel işlerde deneyimli gelişime ve ilerlemeye açık zamanla kendin geliştirip ..

Mersin / Mezitli Yüksel Yapı

FİRMAMIZA; GO PLUS PROGRAMI BİLEN, ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYACAK, BANKA KAYITLARINDAN ANLAYAN, CARİ HESAP MUTABAKATINI YAPABİLEN, DÜZENLİ VE İSTEKLİ ÇALIŞACAK, DENEYİMLİ MUHASEBE ELEMANI ARAMAKTAYIZ...

Mersin / Mezitli Mucize Güvenlik A. Ş.

güvenlik sistemleri alanında Her geçen gün büyüyüp gelişen şirketimize ileri seviye kariyer ve başarı hedefi olan, saha satış personelleri alınacaktır. Tüm türkiye geneli mevcut bayi ziyaretleri ve bayi ağı geliştirme faliyetlerini yürütecek aktif pazarlama ve tanıtım ..

Mersin / Tümü Mass Direct

Çalışmış olduğumuz firmaların market aktivitelerinde haftaiçi veya haftasonu görev alabilecek BAYAN takım arkadaşları arıyoruz. Aranan nitelikler; *En az lise mezunu, *36-38 Beden *İletişimi güçlü,müşteri odaklı,ekip çalışmasına yatkın, *Güler yüzlü, aktif,satış ve sunu..

Mersin / Akdeniz TURKAŞ

1 mayıs itibari ile yemek hizmeti vereceğimiz Mersin ŞİŞECAM projemizde "AŞÇIBAŞI " istihdam edilecektir. Askerlik hizmetini tamamlamış , 1000-5000 arasında yemek hizmeti vermiş , Catering tecrübeli , Maliyet ve gramaj bilgisi olan , Üretim süreçlerini takip eden..

Mersin / Akdeniz TURKAŞ

1 Mayıs da yemek hizmetine başlayacağımız Mersin ŞİŞECAM projemizde , Bay -bayan , Garson pozisyonunda tecrübeli , Catering tecrübesi olan , Mersin merkez ve civaz yakın ilçelerinde ikamet eden adaylar istihdam edilecektir. Servis ,çalışma saat ve şartları görüşme esnas..