Mersin Tümü İş İlanları

Şehir: Mersin Pozisyon: Tümü
Mersin / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Kozmetik ürün satışı, makyaj uygulamaları veya benzeri alanlarda deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, makyaj yapmayı seven, • Geliş..

Mersin / Mezitli Mersin Nirvana İnsaat

İnşaat firmamıza OFİS ELEMANI alınacaktır...

Mersin / Toroslar Isuzu Ismer Motorlu Araçlar

En az lise mezunu, Tercihen otomotiv sektöründe en az 2 yıl yedek parça deneyimi olan, Yedek parçayı tanıyan, İnsan ilişkileri kuvvetli ve prezantabl, Takım çalışmalarında başarılı, Askerlik hizmetini tamamlamış , çalışma arkadaşları aramaktayız. *Yedek parç..

Mersin / Mezitli Yüksel Yapı

Firmamıza go plus programı bilen, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayacak, banka kayıtlarından anlayan , cari hesap mutabakatını yapabilen, düzenli ve istekli çalışacak eleman aramaktayız...

Ulaştırma Bakanlığı na bağlı Mesleki Yeterlilik Eğitim kurumlarımızda görev alacak ;Mersin ve Konya şubelerimizde çalışmak üzere yetiştirilecek ,satış tecrübesi olan kendine güvenen ,deneyimli en az B sınıfı ehliyeti olan ,yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek satış personelleri alınacaktır...

Mersin / Mezitli Lacivert Emlak

lacivert emlak prim sistemiyle çalışacak gayrimenkul danışmanları arıyor..

Mersin / Toroslar Bilkay Grup

Mersin il sınırları içerisindeki projemizde görevlendirmek üzere SİLAHLI ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ arıyoruz. - 3 vardiya 8 saat/gün çalışma düzeni bulunmaktadır - Servis araçları ile ulaşım sağlanmaktadır - Yemek ihtiyacı yemekhaneden sağlanmaktadır. Aranan Nitel..

Mersin / Yenişehir Mavi Gayrimenkul

GAYRİMENKUL FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DİKSYONU DÜZGÜN PERSONEL ARAMAKTAYIZ. GÖRÜŞMELER İÇİN OFİSİMİZE BEKLERİZ. NOT:ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ SATIŞ VE KİRALAMADA %50 OLARAK DEĞERLENDİRİLMEKTEDİR..

Mersin / Mezitli İstanbul Kırtasiye

Kırtasiyemizde Okul Sezonunda Dönemsel Çalışacak Girişken Çalışma Arkadaşı Aranmaktadır...

Mersin / Yenişehir Butik Passione

Butiğimizde çalışmak üzere bayan eleman aranıyor. Esnek çalışma saatleri ayarlanacaktır...