Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman

DEPO ELEMANI ALINACAKTIR Depo düzenini sağlayabilecek, Gelen malzemenin teslim alınması ve sevk edilmesini sağlayacak, Askerlik hizmetini tamamlamış, Tercihen 30 yaşını aşmamış, Bodrum'da İkamet eden veya edebilecek. (Lojman Tarafımızdan karşılanacaktır)..

Muğla / Bodrum CARREFOURSA

Bodrum merkez, yalıkavak ,turgutreis, milas,güllük,torba, gündoğan ve ortakent CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir..

Muğla / Bodrum CARREFOURSA

Bodrum Merkez'de bulunan CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünl..

Muğla / Marmaris CARREFOURSA

Marmaris CarrefourSA mağazalarımızda ( Merkez,Armutalan,Datça,) sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünleri..

Muğla / Fethiye CARREFOURSA

Muğla Göcek mağazamızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, mal bedelini..

Muğla / Fethiye CARREFOURSA

Fethiye CarrefourSA mağazalarımızda ( Merkez,Marina,Göcek) sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin bar..

İşin Detayı Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ..

Muğla / Bodrum KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

Muğla / Marmaris Güney Ege Bilişim Ltd Şti

İşletmemizde 2017 yılı ilk yarısında alımı yapılacak muhasebe personeli aranmaktadır. İş yoğunluğu yaz aylarına olmasına karşın tam zamanlı olarak işe alınacaktır. İş Tanımı; İşletmemiz bilgi işlem firması olup bölgedeki bir çok otelle bilgi işlem ve yazılım desteği vermektedir. ..