Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman
Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYalıkavak Bölgesinde Sezonluk Sanal Market Personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilen ya da yat müşterilerine ait siparişlerin hazırlanıp, müşterilerin adreslerine ya da yatlarına teslim edilmesinden ..

Güvercinlik te bulunan 5 yıldızlı tesisimizde çalışmak üzere Misafir İlişkileri Elemanı ve Misafir İlişkileri Sorumlusu arayışımız mevcuttur..

Muğla / Marmaris Mirage World Otel

Otelimizde çalıştırılmak üzere kat görevlisi aranmaktadır...

Muğla / Bodrum Maison 48 Otel

18-40 yaşları arasında deneyimli bay teknik servis elemanı aranmaktadır...

Muğla / Tümü Hertz Rent a Car

İş Tanımı  Bodrum Milas Havalimanı Şubemizde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerimizin araç kiralama işlemlerini gerçekleştirecek tam zamanlı ve kadrolu Satış Temsilcisi alınacaktır.Aranan Nitelikler..

BODRUM YALIKAVAKTA BULUNAN SATIŞ OFİSİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; EHLİYETİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BAY OFİS ELEMANI ARANMAKTADIR ŞARTLAR; OFİS ELEMANI:1800 AGİ DAHİL İLETİŞİM ALİ KEMAL BEY 0535 015 49 72..

İş TanımıSundance Residences & Suites Hotel / Kadikalesi, Bodrum projesi için Bodrum'da ikamet eden; aktif satış ve pazarlama yapacak Emlak Satış Yetkilisi aranmaktadır.Aranan NiteliklerEMLAK SATIS YETKILISI - Bodrum Görev Yeri-..

Muğla / Tümü Hertz Rent a Car

İş TanımıBodrum Havalimanı Şubemizde dönemsel olarak görevlendirilmek üzere iyi derecede araç kullanabilen, araçların kiraya hazirlanması, transferi ,teslimatlari, vb. konularda çalışacak personel alınacaktır.Aranan Nitelikler-..

İş Tanımı Muğla-Bodrum'daki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyo..