Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Milas Ögs Store

MİLAS ÖGSS STORE MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK, -DEPO DÜZENİ STOK TAKİBİ, -KARGOYA SEVKİYAT VE KARGODAN TESLİMAT, -İNTERNET SATIŞLARININ PAKETLENİP FATURALANDIRIP GÖNDERİMİNİ SAĞLAYACAK -İADE VE TRANSFER İŞLEMLERİNİ YAPACAK. ERKEK DEPO ELEMANI ARIYORUZ...

Muğla / Fethiye Unicorn Company

GENEL NİTELİKLER - İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek - Seyehat engeli olmayan - Misafir memnuniyeti odaklı çalışmaya gereken özeni gösteren - Kişisel bakım ve giyimine özen gösteren bay/bayan arkadaşlar, - İngilizce bilen - Gül..

Muğla / Fethiye Unicorn Company

GENEL NİTELİKLER •-tercihen market tecrübesi olan •-ingilizce bilen •-ekip çalışmasına uyumlu •-güler yüzlü,prezantabl •-pozitif,iletişimi kuvvetli,diksiyonu düzgün •-yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlıyabilecek •-alım-satım konusuna h..

Muğla / Fethiye Unicorn Company

İŞ TANIMI FOTOĞRAFÇIDA KASİYERLİK:Unicorn company bünyesinde otel içi fotoğraf şubelerinde satiş yapabilcek iyi derece İNGİLİZCE bilen kasiyerler arıyoruz.kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek takibi sağlamak ,günlük kasa işlemlerini şirket kurallarına uygun bir şekilde hızlı,doğru,..

Muğla / Tümü Gratis

İş Açıklaması Bodrum, Turgutreis, Milas, Marmaris, Fethiye, Kaş, Göcek, Didim, Söke, Kuşadası, Çeşme, Urla, Edremit, Ayvalık, Akçay, Altınoluk ,Alanya 'da bulunan mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konus..

Muğla / Milas Ögs Store

MİLAS CADDE VE POMELON AVM'DEKİ MAĞAZALARIMIZ İÇİN - En az lise mezunu - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek - Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın - Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi amaçlayan, -Bay ve Bayan Satış danışm..

Muğla / Tümü Ögs Store

SPOR GİYİM,AYAKKABI VE SPOR EKİPMANLARI SEKTÖRÜNDE E-TİCARETTE HIZLA BÜYÜMEKTE OLAN FİRMAMIZA; -MS Office,(Excell, Powerpoint, Word) programlarına ileri derecede hakim tercihen (Photoshop ve Coral Draw) -Dijital Pazarlama alanında tecrübeli. -Google Adwords programını aktif olarak ..

Muğla / Tümü Gratis

Gratis firmasının aktif ilanlarına veya diğer Göcek Mağaza Müdür Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gratis Göcek Mağaza Müdür Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Muğla / Tümü Gratis

Gratis firmasının aktif ilanlarına veya diğer Göcek Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gratis Göcek Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Muğla / Tümü Gratis

Gratis firmasının aktif ilanlarına veya diğer Göcek Mağaza Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Gratis Göcek Mağaza Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...