Şırnak İş İlanları

Şehir: Şırnak
Şırnak / Silopi Neşve

Türkiye genelinde açılacak şubelerimizde istihdam edilmek üzere; - Servis elemanları - Hostes - Aşcı ve aşçı yardımcıları - Barista alınacaktır. İşe kabul edilen adaylar Kayseri merkez şubemizde eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra ilgili şubelerinde çal..

Şırnak / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Şırnak / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş Tanımı-Par Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye..

Şırnak / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş Tanımı  -Par Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri suna..

Şırnak / Tümü PAR DANIŞMANLIK

Aranan NiteliklerŞırnak'da danışmanlığını yapmış olduğumuz Özel Hastanemize;          Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden,          Konusu ile ilgili yöntem, teknik ve teknolojilere hakim,          Pozitif, iletişim yönü güçlü v..

Şırnak / Tümü Uğur Hazırlık Liseleri

İş TanımıİDİL UĞUR DERSHANESİ (TEMEL LİSE)Aranan NiteliklerALANINDA DENEYİMLİ KİMYA ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARAYABİLİR VEYA CV BIRAKABİLİRLER.....

Şırnak / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıİDİL UĞUR DERSHANESİ (TEMEL LİSE)Aranan NiteliklerALANINDA DENEYİMLİ BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARAYABİLİR VEYA CV BIRAKABİLİRLER.....

Şırnak / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıİDİL UĞUR DERSHANESİ (TEMEL LİSE)Aranan NiteliklerALANINDA DENEYİMLİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARAYABİLİR VEYA CV BIRAKABİLİRLER.....

Şırnak / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıKİMYA ÖĞRETMENİAranan NiteliklerALANINDA DENEYİMLİ KİMYA ÖĞRETMENİ İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR. ÇALIŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARAYABİLİR. VEYA CV BIRAKABİLİRLER.. 2015-2016 ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN TEMEL LİSE OLARAK DEVAM EDECEĞİZ. İSTE..

Şırnak / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıFELSEFE ÖĞRETMENİ-REHBER ÖĞRETMENAranan NiteliklerDeneyimli, kendisini alanında geliştirmiş Felsefe Öğretmeni ihtiyacımız bulunmaktadır. çalışmak isteyen arkadaşlar Arayabilir veya CV bırakabilirler... Hasan NAS 0505 333 88 50- 0486 55..