Tekirdağ Danışman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Danışman
Tekirdağ / Merkez şimalix iletişim

Turkcell Tim de çalışmış ,tecrübeli İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve pozitif Müşteri memnuniyetine önem veren İletişim becerileri gelişmiş, prezantabl Kendini geliştirebilen, mesleğiyle ilgili yenilikleri sürekli takip eden ..

Tekirdağ / Tümü BEŞEL AMBALAJ

İş TanımıAliminyum folyo laminasyonu ve film üretimi yapan Çorlu Fabrikamızda görevlendirilmek üzere Satış Asistanı; Müşteri temsilcilerinden gelen satış siparişlerinin sisteme işlenmesi, Müşteri satınalma şartnamelerinin temini ve kalite departmanına..

Tekirdağ / Tümü Köyüm Center

İş Tanımı Köyüm yayıncılık olarak aylık tarım dergisi çıkarmaktayız.dergimizde sekreterlik yapacak,gelen,giden telefonlara bakacak,ofiste aktif çalışacak çalışmayı seven işe ve vasıfa önem veren bayan arkadaşa ihtiyacımız vardır.kendine ve ikna kabiliyetine güvenen başvuru yapabilir. Tar..

Tekirdağ / Çorlu Progum Gıda

Çorluda bulunan firmamız bünyesinde; Mikro programını bilen, E - Fatura işlemleri yapabilecek Tecrübeli muhasebe personeli arıyoruz...

Tekirdağ / Çorlu Progum Gıda

Çorluda bulunan firmamız bünyesinde; Mikro programını bilen, E - Fatura işlemleri yapabilecek Tecrübeli muhasebe personeli arıyoruz...

İş Tanımı80 kişilik ekibi, günlük 40.000 kullanıcısı ve 6.000’e yakın müşterisi ile Türkiye’nin en büyük "İnternet" şirketlerinden biri olan müşterimiz için, "Kurumsal Satış Danışmanı"  arayışımız bulunmaktadır.     Günlük müşteri zi..

Tekirdağ / Tümü Özel Trakya Koleji

İş Tanımı1991 yılında Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim-öğetime başlayan ÖZEL TRAKYA KOLEJİ, 25 yıllık tecrübesi ile Türkiye'nin öncü kurumları arasında yer almaktadır.Aranan NiteliklerÖğretmenliği ideal olarak benimsemiş ..

Tekirdağ / Tümü POLARİS

İş TanımıEn az lise mezunu,  Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl satış danışmanlığı tecrübesine sahip, Kariyerini mağazacılık sektöründe sürdürmeyi amaçlayan,  Hizmet odaklı, insan ilişkileri güçlü, güleryüzlü, dinamik,  Esnek çalışma saatlerine..

Tekirdağ / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, POLARİS, ÇERKEZKÖY Polaris Shop'ta görev alacak, mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli 'SATIŞ DANIŞMANI' aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçe..

Tekirdağ / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıBİYOLOJİ ÖĞRETMEN..