Tekirdağ Danışman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Danışman
Tekirdağ / Tümü POLARİS

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, POLARİS, ÇERKEZKÖY Polaris Shop'ta görev alacak, mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli 'SATIŞ DANIŞMANI' aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçe..

Tekirdağ / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak ÇORLU FLO GARAJ mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI ar..

Tekirdağ / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak ÇERKEZKÖY FLO mağazasında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aram..

Tekirdağ / Çorlu Revos İnşaat Ve Gayrimenkul

İNŞAAT VE GAYRİMENKUL ALANINDA HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZA PREZANTABL , DİKSİYONU DÜZGÜN , ŞİRKET YAZIŞMALARINI , BANKALARLA İLETİŞİMİ SAĞLAYABİLECEK DANIŞMAN ARANMAKTADIR ...

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - İç motivasyonu yüksek, eğlenceli, zaman yönetimi becerisine sahip; - Öğrenmeye ve kendisini geliştirm..

Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Kobi Kalkınma Proje Destek Ve Yönetim Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuşt..