Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Tümü ATM Nissan Plaza

İş TanımıTekirdağ çorlu ilçesinde da bulunan NİSSAN PLAZA'mız da görevlendirilmek üzere: araç yıkama temizlik, plaza temizlik, şoförlüğü olan, erkek adaylar,Aranan Nitelikler  OrtaOkul ,Lise Mezunu, ..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPlastik Malzeme Üretim ve Satışı Yapan Firmanın Kalite Sisteminde Görev AlacakAranan Nitelikler* ISO sistemine hakim, * Teknik Resim Okuyabilen, * Ölçme Aletleri Kullanabilen, * Erkek adaylar için askerlik görev..

Tekirdağ / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıTekstil sektöründe faaliyet gösteren Kumaş Boya İşletmemizde 'Elektrik Bakım Elemanı' olarak görevlendirilmek üzere;           Meslek Lisesi ya da Yüksek Okulların Elektrik bölümlerinden mezun,          Tercihen konusunda deneyimli, ..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK VE PAZ.A.Ş.; Yeni açılacak olan ÇERKEZKÖY FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASA SORUMLUSU aramakt..

Tekirdağ / Tümü BULUT İNŞAAT

Aranan NiteliklerSEKTÖRDE ÖNCÜ FİRMAMIZA KONUT SATIŞINDA DENEYİMLİ,YADA BU ALANA İSTEKLİ EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR.İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar PROJE SATIŞI KONUSUNDA DENEYİMLİ YADA BU ALANA İSTEKLİ , EKİP ÇALIŞMASINA U..

Tekirdağ / Tümü SPORTS İSTANBUL

İş TanımıFitness Sektöründe Faaliyet Gösteren Tesisimizin Resepsiyon Departmanında görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerMs Office programlarını KullanabilenGüleryüzlü Diksiyonu Düzgünİletişim Becerileri GüçlüMisafir K..

Tekirdağ / Tümü SPORTS İSTANBUL

İş TanımıPLATES,REFOMER,ZUMBA,DANS,AEROBİC,STEP,SPİNİNG SERTİFİKALARI BULUNAN 22-35 YAŞ ARALIĞINDA BAŞAKŞEHİR'E ULAŞIM SORUNU BULUNMAYAN BAY-BAYAN AKADEMİSYEN(BESYO) EĞİTMENLER ARANMAKTDIR...AYRICA ÇORLUDA YENİ AÇILAN ŞUBEMİZ İÇİN BAY BAYAN EĞİTMENLER ARANMAKTADIR..

Tekirdağ / Tümü SPORTS İSTANBUL

İş TanımıTESİSİMİZDE ÖN MUHASEBE ALANINDA GÖREVLENDİRMEK ÜZERE TERCİHEN DENEYİMLİ,MICROSOFT OFFICE PROGRAMLARINI VE OFİS ARAÇ GEREÇLERİNİ KULLANABİLECEK PERSONEL ARANMAKTADIR..