Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

ERGENE VELİMEŞEDE bulunan işyerimize, -Depo ve Sevkiyatta çalışacak, -B sınıfı , tercihen E sınıfı ehliyet sahibi, -Forklift kullanma belgesi olan , -Tercihen lise mezunu., Eleman aranmaktadır...

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

Firmamızın montaj bölümlerinde görevlendirilmek üzere; • Tercihen Meslek Lisesi (Torna, Tesviye, Makine, Motor, Metal bölümü) mezunu, • Daha önce seri üretim yapan bir firmada çalışmış, • Mekanik el becerisine sahip, • Vardiyalı sistemde çalışabilecek, • Askerli..

Çorlu Ulaş Bölgesinde bulunan Eren Tekstil Projemizde; 08.00 / 18.00 saatleri arasında görev yapacak, 18 / 30 yaşları arasında, çalışacak Erkek Depo Personeli aranmaktadır. Yol ve Yemek firma tarafından karşılanacak olup Çorlu, Muratlı ve Lüleburgaz bölg..

Tekirdağ / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Tekirdağ / Çorlu toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Tekirdağ / Çorlu İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere , data toplama ve broşür dağıtımı konusunda 23-27 Mayıs tarihleri arasında, Çorlu'da mesai saatleri içinde çalışabilecek BAY çalışma arkadaşları aramaktayız. 18-28 yaş arasında En az lise mezunu ( Tercihen Açıköğretim üni. veya Yüksek Okul mezunu)..

Tekirdağ / Çorlu Uras Kimya A. Ş.

Çorlu ' daki fabrikamızda çalışacak ERP programı kullanabilen en az beş yıl deneyimli askerliğini yapmış muhasebe elemanı aranıyor...

Tekirdağ / Tümü CARREFOURSA

Tekirdağ Mürefte ve Kumbağ CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodl..

Tekirdağ / Tümü CARREFOURSA

Marmara Ereğlisi CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının oku..

yumurta üretimi yapan firmamız için istanbul avrupa ve anadolu yakasını iyi bilen src ve psikoteknik belgelerine sahip ford transit kullanacak b veya c sınıfı ehliyeti olan 30-45 yaş aralığında şoför alınacaktır...