Tekirdağ Operatör İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Operatör
Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

En az lise mezunu, Jant işlediğimiz CNC torna/freze tezgahlarında işleme operatörü olarak çalışacak , Tecrübeli/tecrübesiz (CNC torna/freze tecrübesi olanlar tercihimizdir) Askerlik görevini tamamlamış, Çerkezköy / Çorlu bölgesinde ikamet eden...

Tekirdağ / Hayrabolu İmamoğlu Soğutma

HAYRABOLU'DA, Endüstri Meslek Liseleri veya Meslek Yüksek Okullarının metal işleri ya da ilgili bölümlerinden mezun, 2007 DURMAZLAR makinasını bilen, Metalix programını bilen, Askerliğini tamamlamış, Çalışma arkadaşı aramaktayız..

Tekirdağ / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Alçak basınçlı Döküm makinelerinde Döküm operatörlüğü yapacak. Tecrübe :tecrübeli/tecrübesiz (Alüminyum döküm tecrübesi olanlar tercihimizdir) Eğitim durumu: en az lise mezunu Askerlik durumu : askerlik görevini tamamlamış..

Tekirdağ / Çerkezköy Şaban Açıkgöz A. Ş. / Astrocam

Aranan Özellikler: 22-35 yaş arası olan, Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olan, (Sabah Saati 08:00/16:00, Akşam Saati: 16:00/24:00) Takım çalışmasına yatkın olan, Asgari ortaokul mezunu olan, Deneyimli / Deneyimsiz ,..

Tekirdağ / Çerkezköy Şaban Açıkgöz A. Ş. / Astrocam

Aranan Özellikler: 22-35 yaş arası olan, Vardiyalı çalışma saatlerine uygun olan, Takım çalışmasına yatkın olan, Asgari ortaokul mezunu olan, İmkanlar: Kapaklı-Çerkezköy servis,..

Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Üretim Tesisimizde görev almak üzere Üretim Elemanı ve Üretim Operatörü arayışımız bulunmaktadır. En az Lise mezunu İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir Vardiyalı düzende ..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

Ergene , Velimeşe de bulunan iş yerimize, Makina boyamasında görevlendirilecek, Oto boyama sektöründe tecrübesi olan Tercihen Teknik lise veya Endüstri Meslek lisesi mezunu Askerliğini yapmış, Çerkezköy veya Çorlu çevresinde ikamet eden, Personel alınacaktır...

Tekirdağ / Çerkezköy Jotun Boya

Dünyanın lider boya üreticilerinden Jotun Grup; dekoratif, deniz, endüstri ve toz boya pazarlarında faaliyet göstermektedir. Jotun Grup, 63 şirket ve 37 fabrikası ile 100’den fazla ülkede hizmet vermektedir. 2015 faaliyet geliri 16.3 milyar NOK'tur. Yaklaşık 10.000 çalışanı bulunmaktadır. Jotun Grup..

Tekirdağ / Muratlı Elite Group

"Tekirdağ - Muratlı’da ki fabrikamızda çalıştırılmak üzere, Plastik Enjeksiyon bölümünde görevlendirilecek personeller alınacaktır." *Gerektiğinde Haftasonları mesaiye kalabilecek ve vardiya değişimine açık, *Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış. *Usta , usta yardımcısı..