Tekirdağ Operatör İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Operatör
Tekirdağ / Çerkezköy Pharmactive

GENEL NİTELİKLER İlaç sektöründe hızla büyüyen Şirketimizin Çerkezköy Fabrikası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. * En az Lise mezunu ( Tercihen Meslek Lisesi veya Ön Lisans mezunu ) * İlaç sektöründe deneyimli olmak tercih sebebidir...

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. Fabrikamızda Montaj Operatörü ve ya Plastik Enjeksiyon Operatörü olarak, Elektronik Üretim Hattında Ürün Montajı yapılması ve ya Plastik Üretim bölümünde enjeksiyon ve boyahane operatörü olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. ..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Plastik enjeksiyon ve kalıp bilgisi olan *İş emirlerini okuyup anlayabilen *22-35 yaşları arasında *Askerlikle ilişiği olmayan *Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı İstanbul-Esenyurtda faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızın "Çerkezköy" fabrikasında “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Tercihen SolidCAM programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırl..

Tekirdağ / Çerkezköy Üstün İş Makina

İşin Tanımı Tekirdağ-Çerkezköyde faaliyet gösteren, anahtar teslim “Plastik Geri Dönüşüm Makine”leri üreten firmamızda “Talaşlı İmalat” bünyesinde görevlendirilmek üzere; • Solid Cam programı üzerinden imalat parçalarına "CAM" yapmak, • Tezgah sıfırlaması yapmak, • Cam yapıla..

• En az lise mezunu (tercihen meslek lisesi), • Tercihen daha önce plastik boyahane ve/veya montaj süreçleri kalite kontrolünde çalışmış, • Bilgisayar ve ofis programlarını kullanabilen, • Tercihen teknik resim okuma ve yorumlama yeteneğine sahip,..

Tekirdağ / Çerkezköy Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Tekirdağ / Çorlu Üstün İş Makina

Ergene / Velimeşe'de bulunan işyerimize; Yarı Otomatik Elektrikli şerit testerede profil kesimi yapabilecek, Teknik resim okuma bilgisi olan, Forklift kullanımında tecrübeli ve belgesi olan, Askerliğini yapmış, Teknik lise veya Endüstri Meslek lisesi mezunu..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

* Meslek Yüksek Okullarının veya Teknik Liselerin Kalıpçılık, Makine, Torna-Tesviye bölümlerinden mezun, * PC FABT CUT, EZCAM, AutoCAD programlarına hakim, * FANUC tezgahlarda tecrübeli, * Talaşlı imalat ve kalıpçılık konusunda bilgili, * Parça bağlayabilen ve takım şeçmeyi b..

Tekirdağ / Çerkezköy Kale Kilit

* Teknik Liselerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * Sac Metal Kalıpçılığı konusunda min. 5 yıl tecrübeli, * Yeni kalıp yapımı, bakım ve onarımında görev alabilecek, * Pres altında kalıp alıştırmalarına hakim, * Talaşlı imalat ve tezgahlarda parça b..