Tekirdağ Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Satış Temsilcisi
Tekirdağ / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan ''Uluslararası '' bir firma için ; Sahada (Tekel bayii,Bakkal,Market,Büfe,Gazete Bayii gibi satış noktaların da Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız.. * BÜTÇE * 1500 TL NET MAAŞ + AGİ(12..

1993’ten bu yana Çorlu’da Et ürünleri üretimi yapan ve tüm Trakya’ya hizmet veren firmamızın yeni bölgesi olan İstanbul Avrupa yakasında çalışacak Pazarlama Satış Elemanı aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler: • Tercihen Et ve Gıda Sektöründe olmak üzere Pazarlama ve Sıcak S..

Pumalas Dış Tic. Otomotiv Lastik San. Paz. Ltd. Şti.; Lastik & Oto Servis Ekipmanları ve Malzemeleri sektöründe en geniş müşteri portföyüne ve satış pazarlama ağına sahip lider firmadır. Tercihen pazarlama sektöründe tecrübeli,  İletişim Becerisi yüksek, İkna ve temsil yeteneği gel..

Tekirdağ / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

GENEL NİTELİKLER . Gıda sektöründe en az 2 yıl deneyimli, . Müşteri ziyaretleri ve saha çalışmalarında deneyimli, · Pazarlama dünyasının dinamizmini hayat tarzı olarak benimsemiş, · Araştırma, analiz ve strateji geliştirme konularında ..

Tekirdağ / Çorlu Es & Bey

Çorlu Gıda Sitesinde bulunan iş yerimizde çalışacak Trakya Bölgesi ne hakim satış elemanları aranmaktadır...

Tekirdağ / Çorlu Çukurova Kargo Hizmetleri

Şirketimizde Ergene Şubesinde ÇORLU'da Satış Sorumlusu olarak görevlendirmek üzere; Üniversitelerin İşletme bölümlerinden mezun, Satış ve pazarlama konusunda en az 5 yıl tecrübeli (Lojistik , Kargo sektöründe tecrübe tercih sebebidir), 40 yaşını aşmamış, Askerlik görevini tam..

Tekirdağ / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

GENEL NİTELİKLER * Trakya'da ikamet eden, * Seyahat engeli olmayan, * Tercihi gıda alanında satış temsilcisi olarak görev yapmış, * Kurumsal satış yapmış, * İnsan İlişkileri kuvvetli, * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Maaş + Prim siste..

Tekirdağ / Tümü Ayser Gıda A. Ş.

Trakya bölgesini bilen, Perakende ve ev dışı kanallara (restaurant, fabrika v.b.) yönelik satış yapacak, Müşterileri düzenli ziyaret edecek, Yoğun tempoda çalışacak, Raporlama yapacak, B sınıfı ehliyet sahibi, Aktif araç kullanan, Bay Satış Temsilcisi..

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Kendine güvenen,; -Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - Öğrenmeye istekli; - Takım çalışma..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Toptan & perakende gıda marketimize mağaza içi çalışacak Satış Temsilcisi aramaktayız Başvurularınız için aşağıdaki GSM numarasını arayabilirsiniz...