Tekirdağ Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Satış Temsilcisi
Tekirdağ / Marmaraereğlisi Goksu İnsaat

Marmaraereglısınde yapmıs oldugumuz yazlık konutların satısı konusunda.......... • Lise veya Üniversite mezunu, • Gayrimenkul Satış konusunda deneyimli, • İkna kabiliyeti yüksek, • İletişim becerileri gelişmiş, • Prezantabl, • Diksiyonu düzgün, ofısımı..

Tekirdağ / Çorlu Zeki Elektronik

Digiturk Tekirdağ/Çorlu Satış Ofisinde Çalışacak, Düzgün ses tonu ve diksiyona sahip, İletişim becerileri gelişmiş, İnsan ilişkilerinde başarılı, Kendini geliştirmeye açık, Takım çalışmasına yatkın Satış odaklı, Full time ve Part time çalışabilecek, 18..

Minimum lise mezunu; - 18-45 yaş arası; - Kendine güvenen,; -Diksiyonu düzgün, telefonda pozitif ilişki kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek; - Dinamik, enerjik, hırslı, performans odaklı; - Öğrenmeye istekli; - Takım çalışma..

Tekirdağ / Çorlu Progum Gıda

GIDA ÜRETİMİ VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZA SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ ARAPÇA, RUSÇA VE İNGİLİZCE DİLLERİNİ AKICI OLARAK KONUŞUP YAZABİLEN YENİ İHRACAT KANALARI OLUŞTURMA ÇALIŞMASINDA BULUNACAK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ÇORLUDA İKAMET EDEN VEYA EDEBİLECEK EKİP..

Tekirdağ / Tümü Avantage Shop

Üreticisi olduğumuz ürünlerimizin İstanbulun Tüm ilçelerinde ve Civar illerde belirlenmiş olan işyerlerine pazarlanması çalışmalarında Maaş+Prim sistemiyle çalışabilecek Bay ve Bayan Ekip Arkadaşları Aramaktayız. Ülke çapında milyonlarca ev ve işyerinde firmamızca satılan ürünler yüksek..

Tekirdağ / Tümü Özdoğanlar Petrol

Otomotiv ürünleri üreten ve toptan perakende satışını yapan firmamızda , ürünlerimizin satışıyla ilgilenecek ve kendi müşteri pörtföyünü oluşturacak çalışma arkadaşları arıyoruz. merkez ofisimiz İstanbul dadır.Firmamız adına İstanbul/Avrupa yakası ,İstanbul/Anadolu yakası,İzmir ve Tekirdağ Çorlu böl..