Trabzon Uzman İş İlanları

Şehir: Trabzon Pozisyon: Uzman

İş Tanımıİkiler’e ait Trabzon mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başar..

İş TanımıEĞİTİMAranan NiteliklerÜniversitelerin 4 senelik Psikoloji / Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinden mezun olması - En az 2 sene (tercihen okul öncesinde) çalışma tecrübesi olması - Okullarımızda tam zamanlı olarak görev yapa..

İş TanımıEğitimAranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden (İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık) mezun olması ve pedagojik formasyona sahip olması - MEB tarafından atanma engeli bulunmaması - Alanın..

İş TanımıÜstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi Küçük Şeyler AnaokuluAranan NiteliklerOkul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Ön Lisans Mezunu olup bayan olması gerekmektedir...

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Trabzon'da hizmet verecek olan TRABZON KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;    Aranan NiteliklerAranan Nitelikler ..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde  TRABZON KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler•  Ön lisans  Çocuk Gelişimi Bölümü veya Lisans  Çocuk Gelişimi Bölümü ve Ok..

İş TanımıSektörünün köklü ve lider firması AGE Holding bünyesinde bulunan  AGE Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş. 'nin Ankara Merkez Ofisine bağlı olarak Satış Departmanımız bünyesinde çalışacak  ‘Uzman Enerji Danışmanları’ aramaktayız.  ..

Trabzon / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bir çağrı merkezi için müşteri hizmetleri yetkilileri aramaktayız.Aranan Nitelikler- En az önlisans mezunu, - 19-30 yaş arası, - Telefonda akıcı Türkçe konuşabilen, k..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Trabzon Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faaliyetl..

Trabzon / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOka Enerji şantiyelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi ve Mimar alınacaktır. Şantiye Şefi ile uyumlu çalışarak saha koordinasyonunu sağlamak, sahaya hakim olarak çözüm üretmek ve iş programını takip ederek saha imalatlarının koordinesini sağlamak ..