Trabzon İş İlanları

Şehir: Trabzon

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası,  - Bay / bayan,  - Asgari Lise Mezunu..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Trabzon / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..

İş TanımıVestel bünyesinde açılacak olan merkez servislerde müşteri temsilcisi olarak görev yapacak, Gerekli hallerde diğer yetkili servislere kendi lokasyonlarından destek verebilecek, Günlük çağrıların takibi ve çözümlenmesi sürecinde rol alacak, Çağrı merkezinden gelen şik..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..

Trabzon / Merkez Sağlam Eğitim Hizmetleri

Trabzon'da dil öğretiminde öncü olan Londoneye Dil okulunda çalışmak üzere enerjik çalışma arkadaşı aranmaktadır. Aranan Özellikler * Diksiyonu düzgün *iletişim becerisi yüksek *Hayvan sever (Köpekten korkmayan) *Hafta sonu çalışabilecek *Tercihen deneyimli..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

*Diksiyonu düzgün *insan ilişkilerinde başarılı *Disiplinli ve titiz çalışan *En az yüksekokul mezunu *Askerlik görevini tamamlamış *En az 2 yıl tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız...

Trabzon / Yomra Ts Club Cevahir

Mağazamıza 19-29 yaş aralığında bayan satış danışmanı alınacaktır. Görüşmeler mağazamızda yapılacaktır. Adres: Cevahir iş merkezi Kaşüstü / Trabzon..

Trabzon / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..