Yalova Eleman İş İlanları

Şehir: Yalova Pozisyon: Eleman

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Yalova / Tümü CarrefourSA

İş Tanımıİzmit Karamürsel  CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldı..

Yalova / Tümü CarrefourSA

İş TanımıYalova Çınarcık ve Armutlu CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin s..

İş Tanımıİstanbul Anadolu yakasında ve Sakarya, Kocaeli, Gebze, Gölcük, Yalova, da bulunan mağazalarmızda görevlendirilmek üzere "Satış Danışmanı" ekip arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler •Giyimine ve dış görünüşüne özen gösteren,..

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 15  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Elektronik, Beyaz Eşya, Bilgisayar, K.Ev Aletleri, Mobilya/ Mobilya aksesuarı , Halı, Ev tekstili, por..

İş TanımıTurkcell Kurumsal çözüm ortağı konumunda faaliyet gösteren şirketimiz için aşağıdaki özelliklere sahip Kurumsal Saha Satış Temsilcileri aranmaktadır. Turkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren DEHA Teknolojik Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altınd..

Yalova / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  YALOVA ' DA YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temizliğe özen ..

Yalova / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    YALOVA 'DA  YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Daha önce benzer pozisyonda garsonluk deneyimi bulunan Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen Esnek çalışma saat..

Yalova / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  YALOVA ' DA YENİ AÇILACAK  ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Kahve bazlı sıcak ve soğuk içecek hazırlama konusunda deneyimli Cafe barında bulunan makina ve ekipmanları kullanabilen Gü..

Yalova / Tümü EDUCHOS CAREER

İş Tanımı     Bursa Otoyol Dinlenme Tesisinde görevlendirilmek üzere Reyon Elemanı pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır.  Tercihen Bursa Gemlik,İznik, Orhangazi ve Yalova Merkez, Çiftlikköy, Termal bölgelerinde ikamet eden.   Ar..