Yalova Eleman İş İlanları

Şehir: Yalova Pozisyon: Eleman

İş TanımıYalova da bulunan "Özel Aktif Hastanemizde" tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Fizyoterapist" aranmaktadır. Aranan Nitelikler Alanın da deneyimli ve kendine güvenen, Ekip çalışmasına uyumlu, Branşı ile ilgili ge..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi"nde çalıştırılmak üzere tam zamanlı "Sağlık personeli (Hemşire, ATT, Sağlık Memuru)" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Alanın da deneyimli ve kendine güvenen, Ekip çalışmasına uyumlu, Branşı..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi'nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Ebe" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Sağlık MYO veya Sağlık Meslek Lisesinin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen deneyimli, Alanıyla i..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-50 yaş arası, - Bay / bayan,  - Başka bir işte ..

İş Tanımı- Yalova daki WHITE TUANA THERMAL HOTEL &SPA otelımıze; Genel alanlar, misafir odaları ve koridorların; temizlik, düzen ve bakımına ilişkin işlemlerin hijyen standartlarına ve güvenik kurallarına uygun yapılması.Aranan Nitelikler..

İş TanımıYALOVA'DA BULUNAN WHITE TUANA TERMAL HOTELIMIZE DENEYIMLI,GULER YUZLU,PREZENTABL CALISMA ARKADASLARI ARAMAKTAYIZ.BASVURULAR [email protected]  ADRESINE YAPILACAKTIR...

Aranan Nitelikler YALOVA DA BULUNAN WHITE TUANA THERMAL OTELIMIZE; Üniversitelerin Turizm Otelcilik Bölümü veya Meslek Yüksekokul mezunu, Resepsiyon Görevlisi olarak en az 2-5 yıl iş deneyimine sahip, İletişim bec..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider firması için; Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

İş TanımıGARSON Genel nitelikler:   25-35 Yaş aralığında, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, Dış görünümüne önem veren, Güler yüzlü, prezantabl İnsan ilişkileri ku..