Yalova Uzman İş İlanları

Şehir: Yalova Pozisyon: Uzman

İş Tanımı2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı için,YGS-LYS-SBS bölümlerinde görevlendirilmek üzere Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Coğrafya öğretmen alımı yapılacaktır.Başvuru için (224) 329 30 30 numarasından da ulabilirsiniz.Aranan Nitelikler..

İş TanımıYalova'da bulunan "Aktif Fizik Tedavi Hastanesi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Kulak Burun Boğaz" Uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Uzmanlık alanı ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden, Hasta iletişim yön..

Yalova / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÖzel Hastane bünyesinde çalıştırılmak üzere deneyimli "Finans Müdürü" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İİBF İşletme, İktisat, Maliye v.b. bölümlerinden mezun Finans ve Genel Muhasebe konularında bilgili,..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Dahiliye Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler- Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda deneyimli,- Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri yakınd..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanemizde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Beslenme ve Diyetetik Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden mezun, Tercihen 1-2 Yıl arası Klinik deneyimi ol..

İş TanımıÖzel Yalova Hastanesi'nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Tıp Fakültelerin İlgili Bölümünden mezun ve mecburi hizmetini tamamlamış, Branşıyla ilgili ta..

İş TanımıYalova 'da bulunan "Özel Aktif Fizik Tedavi Hastanesi"nde çalıştırılmak üzere tam zamanlı/yarı zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Branşıyla ilgili tanı ve tedavi yöntemlerinde deneyimli,..

İş Tanımı"Özel Yalova Hastanemizde" çalıştırılmak üzere tam zamanlı "Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Uzmanlık alanı ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden, Hasta iletişim yönü güçlü,..

İş Tanımı"Özel Yalova Hastanesi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Eczacı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Eczacılık Fakültesi bölümünden mezun, Tercihen hastane eczanesi deneyimine sahip, Sağlıkta kal..

İş Tanımı"Özel Yalova Hastanesi"nde tam zamanlı çalıştırılmak üzere "Tıbbi/Medikal Onkoloji Uzmanı" aranmaktadır.Aranan Nitelikler Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımlarında deneyimli,  Uzmanlık alanında bilimsel gelişmele..