Zonguldak Eleman İş İlanları

Şehir: Zonguldak Pozisyon: Eleman

İş TanımıMarket Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlar..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıZonguldak Kdz. Ereğli Kavram Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  Branşlar:  ..

İş Tanımıİşin Özeti   Muhasebe işlemlerinin ve kayıtlarının mevzuata uygun olarak yapılması.   Sorumluluk Alanı   Otel muhasebe işlemleri ve yasal rapo..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Zonguldak / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Zonguldak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Zonguldak / Tümü EYFEL PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektörün öncülerinden olan Türkiyede 300 satış mağazası olan Eyfel Parfüm firmamız için aşağıdaki özelliklere sahip satış temsilcisi aranmaktadır.   1-Mağazaya gelen müşterilerin düzgün bir şekilde karşılanması 2-Müşteri taleplerinin ..

Zonguldak / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..