Adana Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Danışmanı
Adana / Seyhan Busıness Gayrimenkul

* Etik çalışma bilincine sahip * Giyimine Özen Gösteren * Nezih, Kaliteli ve Modern çalışma ortamında; * Kendilerine tahsis edilen veya tercih ettikleri bölgede yeni müşteri ve portföyler edinecek; *Portföyümüzdeki Gayrimenkullerin Alım-Satım ve Kiralama süreçlerini takip ..

Adana / Çukurova Beyza Gayrimenkul

BAY-BAYAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ KUVVETTLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

GENEL NİTELİKLER MERSİN görevlendirilmek üzere; Satış Departmanında görev alacak "Saha Satış Uzmanları" alınacaktır. En az Lisans Mezunu Tercihen sağlık mezunu ve Biyolog Tercihen Eğitim sektöründe tecrübesi olan, Gelişime açık ve öğrenme azmi olan, Sonuç odaklı,..

Adana / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız,sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan firmamız için; Kozmetik deneyimi olan, Aktif olarak araç kullanabilen,Adana'da ikamet eden,Güneydoğu Anadolu bölgesinde çalışabilecek,seyahat engeli olmayan bayan satış destek personeli alınacaktır. 1300..

Adana / Seyhan A1 Grup

Adana'da İnşaat firmalarına reklam ve satış danışmanlığı hizmeti veren firmamıza - Özgür çalışma ortamı içinde yüksek gelir hedefleyen, - Girişimci ruha ve pozitif bakış açısına sahip, - İnsan ilişkileri kuvvetli, iletişim becerileri yüksek, - Ekip çalışmasına inanan, ..

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE KARİYER HEDEFLEYEN KENDİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİNİ BELİRLEMEK İSTEYEN ÇALIŞMA AZMİ OLAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ. AYRINTILAR YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

Sektör öncüsü ev gereçleri firmamız için ısıtıcı ürün satışında ulusal teknoloji marketlerde görevlendirilmek üzere PART TİME sürecek projemizde satış deneyimi mevcut , ikili ilişkileri kuvvetli satış danışmanı personeller aranacaktır. LOKASYONLAR; İZMİT MEDİAMARKT ..

Gayrimenkul Emlak Danışmanlık firmamıza aşağıda belirtilen genel niteliklere sahip “GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI” aramaktayız; Kendi işinin patronu olmak isteyen , İş yerini kendi yeri gibi görecek, Hayalleri ve hedefleri olan, Özgüvenli ,Girişimci ve problem çözücü, Kendin..

Adana / Çukurova Emlak Kekilli

AKTİF ARAÇ KULLANA BİLEN MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE İYİ MÜCADELECİ VE SABIRLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. NOT : DAHA ÖNCE EN AZ 1 YILLIK DENEYİMİ OLMASI GEREKLİDİR...