Adana Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Danışmanı
Adana / Çukurova Odam Gayrimenkul

KISA ZAMANDA BÜYÜK PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ BÜNYEMİZDE DENEYİMLİ, ÇALIŞKAN, EHLİYETLİ, GÜLERYÜZLÜ, KENDİNE GÜVENEN, DİKSİYONU DÜZGÜN BAY VS BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

Adana / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Adana / Seyhan Boğalar Gayrimenkul

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EMLAK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN BAY-BAYAN SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR... MAAŞ + PRİM +YEMEK +YOL ADRES: BAHÇEŞEHİR MAH. MEHMET FUAT DIBLAN BLV. NO:165 A SEYHAN/ ADANA..

Adana / Seyhan Boğalar Gayrimenkul

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EMLAK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ BAY-BAYAN SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR... MAAŞ + PRİM +YEMEK +YOL ADRES: BAHÇEŞEHİR MAH. MEHMET FUAT DIBLAN BLV. NO:165 A SEYHAN/ ADANA..

Adana / Tümü ALLİANZ SİGORTA

Genel nitelikler: • 4 yıllık üniversite mezunu veya 2 yıllık Sigortacılık MYO mezunu • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli • Kariyerini aktif satış üzerine kurmayı ve bu alanda uzmanlaşmayı hedefleyen • Yoğun çalışma temposunu en..

Adana / Seyhan Buğalar Gayrimenkul

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EMLAK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ BAY-BAYAN SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR... MAAŞ + PRİM +YEMEK +YOL..

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyerek 2003 yılında kurulan EKAR, kısa ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra tüm havayolları bilet satışı,otel rezervasyonu gibi yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyon hizmetleri,vize işlemleri ile de müşterile..

İş Açıklaması Adana Optimum AVM Mağazamız için satış danışmanı arayışımız mevcuttur. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar En az lise mezunu Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli MS Office uygulamalarına hakim Eğitim programımızla birlikte gel..

Adana / Tümü Gratis

İş Açıklaması Adana'daki mevcut mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazan..

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzre insan ilişkilerinde kendine güvenen ekip çalışmasına uyumlu 18 35 yaş arası bitkisel ürün satış yapan firmamızda çalışmak üzere bayan ekip arkadaşları alınacaktır...