Adana Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Danışmanı
Adana / Seyhan Deva Endüstri

Adanada bulunan, Otomotiv kimyasalları konusunda toptan hizmet veren firmamızın, Satış departmanı için Seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen 20-30 yaşları arasında En az lise mezunu Bay eleman alınacaktır...

Adana / Tümü KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..

Adana / Seyhan Erdenizgayrimenkul

ERDENİZGAYRİMENKULDE ÇALIŞACAK AKTİF PROFOSYONEL ARKADAŞLAR ALINACAKTIR KURUMSAL FİRMA OLARAK ADANANIN TAMAMINA HİZMET VERMEKTEYİZ DÜRÜST EFENDİ BİLGİLİ BAY BAYAN ARKADAŞLAR EMLAK SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ CV LERİYLE MÜRACAT EDEBLİRLER İLGİLİ ALİ TOKALI NOT 100DE 30 PİRİM VE MAAŞLA PERSONEL ALIMI YAPILA..

Adana / Çukurova Toygar Emlak İnşaat

Toygar Emlak Ofisine Bay Satış Danışmanları alınacaktır. MAAŞ+PİRİM+SSK+SERVİS..

Adana / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

En az lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az 2 yıl tecrübesi olan, Sonuç odaklı, Günlük , aylık ve dönemsel satış hedeflerini gerçekleştirecek, Satış konusunda kendine güvenen, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışa..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

Genel nitelikler: ADANA Kenan evren LİVAOBJE İç giyim fabrika satış mağazamızın deposunda görevlendirilmek üzere; Muhasebe Personeli alınacaktır. *mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *İletişim ve ikna becerisi güçlü, *Kariyerini mağazacılık alanın..

Adana / Çukurova Armada Tekstil

ADANA KENAN EVREN bölgesinde LİVA OBJE İÇ GİYİM fabrika satış mağazamız için; Satış Danışmanları alınacaktır. *Satış Danışmanı için mağazacılık sektöründe en az 2 yıl deneyimi olan, *Müşteri odaklı çalışabilen ve sunum becerileri güçlü, *Satış operasyonunda aktif rol ..

Adana / Tümü KARACA

Karaca firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaca Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Adana / Çukurova Toksöz Gayrimenkul

Toksöz Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Toksöz Gayrimenkul Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..