Adana Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Temsilcisi
Adana / Seyhan Ulaş Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu Diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli Problem çözme, planlama ve takip becerileri olan Pozitif düşünce yapısına sahip Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek Telef..

Adana / Seyhan Cocohe / She Outlet

Mağaza olarak 5 yılı aşkın süredir Adana'da dünyaca ünlü bay/bayan giyim markalarının %100 orijinal ürünlerini satmakta ve pazarlama faaliyetlerini yürütmekteyiz. Mağazamızda görev vermek üzere modayı yakından takip eden, satış konusunda yetenekli, insan ilişkilerinde başarılı, yüksek tempolu ..

Adana / Seyhan Fatih Bijuteri

Mağazamızda çalışacak 18-25 yaş aralığında, araç kullanabilen seyahat engeli bulunmayan bay elamanlar alınacaktır...

Adana / Tümü HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Hasta Bezi,çocuk bezi ve hijyenik kadın bağı ürünleri bulunan sektör lideri müşterimiz için Adana Böl..

Adana / Seyhan PRONET

GENEL NİTELİKLER . En az Lise mezunu, · Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli, · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek, · Yeni müşteri kazanımı ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek, · İkna ve İletişimi becerisi yükse..

Adana / Seyhan Fatih Bijuteri

Bijuteri mağazamızda çalışmak üzere 18-25 yaş aralığında bay-bayan elamanlar alınacaktır...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

Adana / Çukurova Turuncum Gayrimenkul

Turuncum GAYRİMENKUL bünyesinde çalışaçak deneyimli,deneyimsiz kendi işi ve kendi mesleği olarak görecek, ekip ruhuna sahip, diksiyonu düzgün, aktif araç kullanabilen BAY takım arkadaşları alınaçaktır... DOLGUN PİRİM + SSK + SERVİS..

Adana / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bankası için "Saha Satış Temsilcisi" arayışımız bulunmaktadır. İş Açıklaması -Firma hedef kitlesine giren müşteri adaylarını bulmak, -Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik satış görüşmel..

Adana / Tümü Rehber.com.tr

Rehber.com.tr websitesi olmayan firmalara bedava websitesi oluşturan bir sitedir. Çalışma yapmayı düşündüğümüz kişiler sahada bu üyelik paketini pazarlayacaklardır. Çalışacak kişi satış yaptığı her firma için net 25 tl alacaktır. Satış yapılan firma ücreti site üzerinden ödeyip, faturası sitem taraf..