Adana Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Temsilcisi
Adana / Tümü Gökalp Kimya

Gökalp Kimya büyüyen iş hacmi nedeniyle aşağıdaki özelikleri sahip takım arkadaşları aramaktadır. • B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif araç kullanan • İletişim becerileri güçlü ve sonuç odaklı • Aktif saha ortamında çalışmaya alışkın • Hedef o..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konusunda tecrübeli, İkna kabiliyeti y..

OTEL TATİL KÖYÜ GİBİ TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇALIŞMIŞ YEMEK SERVİS MUTFAK ORGANİZASYON MÜZİK PERSONEL YÖNETİMİ SATIŞ KONUSUNDA BİLGİ SAHİBİ DİKSİYONU DÜZGÜN VİZYON SAHİBİ DİNAMİK ELEMAN ARANIYOR..

Genel Nitelikler: Türkiye’nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketi olan AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. iki büyük gücün, Sabancı ve Aviva Plc., birleşmesinden oluşmaktadır. 1500 kişilik kadrosu ile sektörün öncü kuruluşu olan AvivaSA ailesi olarak, Türkiye’nin dört bir yanı..

Adana / Seyhan Bibak Tekstil

HAZIR GİYİM MAĞAZAMIZDA SATIŞ ELEMANI OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ VE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DENEYİMSİZ BAYAN ELEMANLARA İHTİYAÇ VARDIR . ÜCRET MAAŞ ARTI PİRİM ŞEKLİNDEDİR ( NET MAAŞ GÖRÜŞME DE BİLDİRİLECEK ). SABAH KAHVALTISI VE ÖĞLE YEMEĞİ MAĞAZAMIZA AİTTİR. ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 8 AKŞAM MA..

Adana / Çukurova Resta Group Gayrimenkul

BİZİMLE YOĞUN TEMPODA ÇALIŞACAK, EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ... BAY VE BAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARIYORUZ... BAY ARKADAŞLAR İÇİN ASKERLİK GÖREVLERİNİ YAPMIŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR... AİLE ORTAMINDA BOL KAZANÇLI İŞ İMKANI İLE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ.....

Adana / Seyhan Coca-Cola İçecek A.Ş.

Ana görev ve sorumlulukların özeti : • Müşteride sipariş talebi yaratılması; • Pazar payı, bulunabilirlik ve satış hacmi için gerekli çalışmaların yapılarak aksiyonların hayata geçirilmesi • Müşteri ilişkilerinin güçlendirilmesi ve problemlerinin çözülmesi • Yeni müşt..

Adana / Seyhan Çankaya Kozmetik

Sektöründe lider firmaların ürünlerini Adana, Antakya il ve ilçelerinde pazarlayacak, ehliyeti ve sürüş deneyimi olan, askerliğini tamamlamış, en az lise mezunu bay/bayan eleman aramaktayız. Adayların 40 yaşını geçmemiş, tercihen deneyimli ve Adana'da yerleşik olması gerekmektedir...

Adana / Seyhan PRONET

GENEL NİTELİKLER Tercihen en az Ön Lisans mezunu Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşturabilecek Randevu ve referans yöntemi ile iş planlaması yapabilecek Adana'da ikamet eden veya edebilecek olan..