Adana Satış Temsilcisi İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Satış Temsilcisi
Adana / Seyhan Selebrum Medya Bilişim

İnternet, Bilişim, Web Tasarım, Reklam Konusunda Hizmet Vermkete Olan Selebrum Medya Bünyesinde Çalışacak; İkna Kabiliyeti Yüksek, İkili İlişkilerde Başarılı, Satış Pazarlama Konusunda Deneyimli Bayan Arkadaşlarımızı Selebrum Medya Ailesine Bekliyoruz...

Adana / Seyhan Nişantaşı Gayrimenkul

OFİSİMİZE bir MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ iki SATIŞ TEMSİLCİSİ ARIYORUZ . TAM Bİ AİLE SICAKLIĞI İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ . MAAŞ+PRİM+SERVİS .GÜLER YÜZLÜ -DİNAMİK-KONUŞKAN VE İKNA KABİLEYİNİZ VARSA BU İŞ TAM SİZE GÖRE BAYANLAR -BAYLAR ... OFİSİMİZ PINARDA OLDUĞU İÇİN SERVİS AÇISINDAN PINAR-MAVİBULVAR-TELLİDE..

Adana / Seyhan Çınar Gıda Ltd Şti

Toptan marketimizde raf ve reyonda çalışacak aynı zamanda bilgisayar kullanmayı bilen dinamik ve müşteriyle ilgilenebilecek elemanlar arıyoruz..

Adana / Çukurova İşimdüştü.com

İnternet projemizde projemizin genişlemesi amaçlı hizmet sektöründeki firmalarla görüşme sağlayacak yüksek prim ile çalışacak diksiyonu düzgün, müşteri ilişkileri kuvvetli, enerjik, bay/bayan saha satış temsilcileri aramaktayız...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 18-30 yaşlarında Bay & Bayan - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Satış konus..

Adana / Seyhan Anka İnteraktif

-Tercihen satış konusunda deneyimli, -İletişim becerileri kuvvetli ve akıcı bir diksiyona sahip, -Potansiyel müşterilere telefonda ürün satışı yapmak, -Telefonda etkili iletişim becerisine sahip, -Profesyonel iş hayatında kariyer yapmak isteyen, -Diksiyonu düzgün, ikna ..

Adana / Seyhan Eren Gsm

TURKCELL MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK SATIŞ VE İKNA KABİLİYETİ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN,ENERJİSİ YÜKSEK EKİP ARKADAŞLARI ALINANACAKTIR. MAAŞ + PRİM..

EN AZ LİSE MEZUNU DİKSİYONU DÜZGÜN EN AZ 2-3 YILLIK SATIŞ TECRÜBESİ OLAN UZUN SÜRE ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN ÖZELLİKLE SARIÇAM VEYA YÜREĞİR BÖLGESİNDE OTURANLAR TERCİH EDİLECEKTİR. (Alınacak personelimiz Elit Beyazgelincik Balo Salonumuzd..

YAPI KİMYASALLARI,ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMA-EPOKSİ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SATIŞ PAZARLAMA UZMANLARI ARANMAKTADIR...

Adana / Seyhan Eren Gsm

TURKCELL MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK SATIŞ VE İKNA KABİLİYETİ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN,ENERJİSİ YÜKSEK EKİP ARKADAŞLARI ALINANACAKTIR. MAAŞ + PRİM..