Adana Tümü İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Tümü
Adana / Tümü Mass Direct

Çalışmış olduğumuz firmaların market aktivitelerinde haftaiçi veya haftasonu görev alabilecek BAYAN takım arkadaşları arıyoruz. Aranan nitelikler; *En az lise mezunu, *36-38 Beden *İletişimi güçlü,müşteri odaklı,ekip çalışmasına yatkın, *Güler yüzlü, aktif,satış ve sunu..

ADS ŞİRKETİMİZLE REKLAM VE SOSYAL AG ALANINDA FALİYET GÖSTEREN KURUMSAL FİRMAMIZ İLE BİLGİSAYARI VE İNTERNETİ İYİ DÜZEYDE KULLABİLEN VASIFLI/VASIFSIZ 18 YAŞINI DOLDURMUŞ GELİŞİME VE YENİLİKLERE AÇIK ; BAY VEYA BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

Adana / Çukurova Adn Emlak Konut Gayrimenkul

#ARANAN NİTELİKLER *Diksiyonu düzgün *Halkla ilişkilerde iyi *Prezantabl çalışma arkadaşları arıyoruz *Çalışma arkadaşlarımız tecrübeli ya da tecrübesiz olabilir *Servisimiz mevcuttur...

Firmamizda daha once iletisim sektorunde calismis bay/bayan operaston ve satis personelleri alinacaktir. Asgari ücret + skk +prim ve yemek..

Adana / Çukurova Arma Taksi

Çukurova bölgesini iyi derecede bilen aktif olarak araç kullanabilen calişma arkadaşları aranmaktadır...

Adana / Tümü Telekomnet

2012 YILINDA KURULAN VE TÜRKİYENİN EN KÖKLÜ VE GÜVENİLİR FİRMALARINI TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYAN TELEKOMNET, ENERJİ VE TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRLERİNDE PAZAR AĞINI GENİŞLETME AMACI İLE YENİ TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTADIR. GÜLERYÜZLÜ,DEĞİŞİME VE GELİŞİME AÇIK, TEMSİL ETME YETEĞİNE SAHİP, DİKSİYONU DÜZG..

Adana / Seyhan Aren Reklam Tabela

COREL PROGRAMINA HAKİM,TASARIMDA KENDİNE GÜVENEN,YENİLİKÇİ PART TİME ÇALIŞACAK ELEMANLAR ALINACAKTIR.ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TERCİHİMİZDİR...

Adana / Seyhan Aren Reklam Tabela

SEKTÖRDE DENEYİMLİ KAYNAK-MONTAJ YAPABİLECEK KALFA VE USTALAR ALINACAKTIR...

Adana / Tümü Mass Direct

Sektörün önde gelen firmaları için HAFTA SONU çalışacak; • Tanıtım Standında görevlendirilmek üzere deneyimli ya da çalışmaya uygun. • Lise mezunu veya Üniversite öğrencisi, • İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü • Kişisel görünümüne özen gösteren ve diksiyonu..

Adana / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ADANA İÇİN BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 19- 29 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firm..