Adana Tümü İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Tümü

Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri , sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış vb. sektörlere hizme..

Adana / Seyhan Özel Daisy Poliklinik

• Tercihen yüksek okul veya üniversite mezunu sektörde minimum 2 yıl tecrübeli • Tercihen Satış pazarlama konusunda deneyimli, • En az Ön Lisans programı mezunu, • Diksiyonu düzgün, prezantabl, • Fiziksel kondisyonu aktif çalışma hayatına yeterli, • Takım çalışmasına uy..

Adana / Seyhan Karakaya Cıty Group

Satış Temsilcisi alanında gelişime açık , kendine güvenen, kariyere önem veren , pozitif karakterli arkadaşlar tercihimizdir. Detaylar mülakat esnasında görüşülecektir Randevu alarak mülakat tarih ve saatinizi netleştirebilirsiniz...

Adana / Seyhan Karakuş Asansör

Asansör montaj işinde çalışacak vasıflı vasıfsız personel alınacaktır Yemek +yol+ssk+1500 TL maaş..

PAZARLAMA ALANINDA DENEYİMLİ,MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ,FİRMA PRENSİPLERİNE BAĞLI ÇALIŞABİLECEK SONUÇ ODAKLI POZİTİF PAZARLAMA ELAMANI ARANMAKTADIR. FİRMAMIZ ZÜCACİYE SEKTÖRÜ ÜZERİNE İMALAT VE İTHALAT FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.... MAAŞ+PRİM+YEMEK+SSK +YOL..

Adana / Çukurova Mimar Elektrik Elektronik

ŞANTİYEMİZDE ÇALIŞACAK USTA ,KALFA.ÇIRAK ARANIYOR ÜCRET DOLGUN.YEMEK+SSK..

Adana / Çukurova Cafe İnn

Cafemizde deki playstation salonumuzda çalışacak deneyimli personel aramaktayız...yerimiz kenan evren bulvarındaki ENDER mağazasının arka sokağındadır....

Adana / Seyhan Hel İnşaat

NETCAD VE GPS KULLANABİLEN. ŞANTİYE DE KALACAK. ADANA DA İKAMET EDEN. HARİTA TEKNİKERİ YADA TOPOGRAF ARANMAKTADIR. CV MAİL ATABİLİRSİNİZ..

Adana / Seyhan Fizyomotion Spor Salonu

Genel Nitelikler: - 30 yaşını aşmamış, - En az lise mezunu, - İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün,güleryüzlü, - Dış görünüşüne ve giyimine önem veren, - Bilgi aktarımı konusunda yetenekli, - Düzenli ve sistemli çalışma alışkanlığına sahip, - Tercihen a..

Adana / Çukurova Vadim Gayrimenkul

VADİM GAYRİMENKUL-YATIRIM-DANIŞMANLIK BÜROMUZDA AKTİF ÇALIŞMA TEMPOMUZA UYUM SAĞLAYABİLECEK DENEYİMLİ-DENEYİMSİZ BAY-BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ MAAŞ+PRİM..