Adana Tümü İş İlanları

Şehir: Adana Pozisyon: Tümü
Adana / Seyhan Yavuz Ticaret

ÖNCELİKLE İHALE SÜREÇLERİNE HAKİM İHALE DOSYASI HAZIRLAYABİLECEK ÖN MUHASEBE PERSONELİ ALINACAKTIR..

Adana / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ''Saha Süpervizörü''aramaktayız. *En az lise mezunu, *Seyehat engeli olmayan,(ADANA ve çevre illere belli dönemlerde ziyaret gerçekleştirilecektir) *Daha önce ekip yönetim tecrübesi..

Medikal Sektörde hizmet veren firmamız için ağırlıklı olarak Ankara/İzmir/Adana/Antalya/Konya görevlendirilmek üzere "Kilit Müşteri Uzman ve/veya Lideri" aramaktayız. • Üniversitelerin İşletme, Ekonomi veya Mühendislik (tercihen Moleküler Biyoloji & Genetik, Biyoloji M..

Firmamız, 2005 yılından itibaren Profesyonel Haşere Kontrol Hizmetleri , sinek yakalama cihazı üretim ve satışı ile hijyen ekipmanları tedariği konusunda, İzmir merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren, sektörün öncü firmalarındandır. Gıda, endüstri, sağlık, perakende satış vb. sektörlere hizme..

Adana / Çukurova Öner Separatör

ADANA HACISABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FAALİYETTE BULUNAN FİRMAMIZA ARGON KAYNAKÇISI ALINACAKTIR...

Adana / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarakperakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır.GAZİANTEP-ELAZIĞ -ADANA-MERSİN-TARSUS-..

Adana / Tümü Mass Direct

Sektörün de lider olan firma için dönemsel ve tam zamanlı saha aktivitesinde görevlendirilmek üzere ''Saha Süpervizörü''aramaktayız. *En az lise mezunu *Daha önce ekip yönetim tecrübesi bulunan,Ekip kurabilecek, *Dış görünümüne önem veren,diksiyonu düzgün, *Organizasyon ve ..

Adana / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için ADANA,MERSİN,TARSUS,CEYHAN bölgesinde ikamet eden Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacak..

Adana / Seyhan Akasya Ticaret

Elektronik beyaz eşya iklimlendirme konusunda faaliyet gösteren şirketimize; En az ön lisans mezunu (yeni mezun adaylar olabilir), diksiyonu düzgün ve görünümüne özen gösteren bayan ön muhasebe elemanı alınacaktır. Başvuruların resimli ve öz geçmiş içerikli olması gerekmektedir...

Adana / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Kozmetik ürün satışı, makyaj uygulamaları veya benzeri alanlarda deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, makyaj yapmayı seven, • Geliş..