Adıyaman İş İlanları

Şehir: Adıyaman

* Mardin - Gaziantep - Şanlıurfa - Diyarbakır- Batman - Siirt - Adıyaman Bölgelerine hakim ve bu bölgelerde çalışabilecek * Satış Ekibini Kurarak Koordine edebilecek, Bölge temsilcisi olarak çalışacak, * Kendine güvenen, * Tercihen E-Ticaret konusunda bilgili * İnsan İlişkil..

Adıyaman / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GARSON - KOMİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde ..

Adıyaman / Gölbaşı Mehmet Ali Çığa Hukuk Bürosu

Adıyaman Gölbaşı İlçesi Çatalağaç Köyü,Keralmaz Mezrasında üç yıl önce dikilen 1.400 adet yeraltından damlama sulama ile sulanacak ceviz ağacına bakacak bahçe işleri,budama ilaçlama, sulama vs. işinden anlayan, binek otomobil ve traktör kullanabilen, doğayı seven SGK sı yapılacak, eşi ile birlikte y..

Adıyaman / Tümü Umurbey Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ +..

Adıyaman / Merkez Elips Plastik

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere adıyamanda ikamet edebilecek, seyehat engeli olmayan ,b sınıfı ehliyeti olan ÇEVRE MÜHENDİSİ alınacaktır...

Adıyaman / Sincik Harbiye İnşaat A. Ş.

ADIYAMAN,MALATYA VE BATMAN ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY ÖN MUHASABE ELEMANI ALINACAKTIR. KRİTERLER; - OFFİCE PROGRAMLARINI BİLEN -PUANTAJ TAKİBİ YAPABİLEN -TAŞERON PUANTAJLARINI TAKİBİNİ YAPAN...

Adıyaman / Tümü Yeni Karadeniz Basın Yayın

Sektörün lideri olan yarım asırlık İHLAS PAZARLAMA A.Ş. ADIYAMAN- ELAZIĞ-MALATYA-SAMSUN-ÇORUM Ofis Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere FULL TIME olarak, ÇALIŞACAK BU BÖLGELERDE İKAMET EDEN- MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK + ULAŞIM olanaklarıyla SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ. İstenen Yetene..

Adıyaman Merkezde bulunan One Voice Müşteri Hizmetleri olarak Tele Satış hizmeti sağlamaktayız ülkemiz geneli DİGİTÜRK ve SUPERONLİNE olarak .Mevcut lokasyonumuzda ciddi bir eğitim süreci veremeyeceğimiz için bizimle çalışacak arkadaşlarımızın daha önce bu işi yapmış olmaları gerekiyor tecrübe istiy..

Adıyaman / Tümü İpek Enerji

İş Tanımı Enerji sektörü adına sağladığımız hizmetleri, müşterimize uygun seçenekler sunarak sahada aktif olarak çalışacak bay bayan takım arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler Aktif satış konusunda deneyimli veya yeni bir İŞ arayan kendi işinin pat..

Adıyaman / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YÜKSEK MAAŞLA GEMİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERD..