Adıyaman İş İlanları

Şehir: Adıyaman
Adıyaman / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için GAZİANTEP,,ADIYAMAN,VAN,,BİNGÖL,MARDİN, bölgesinde ikamet eden Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN persone..

Adıyaman / Merkez HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan Grubumuzun HD İskender markasında görevlendirilmek üzere Çankırı'da ikamet eden Restaurant Yöneticisi aramaktayız: En az 5 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Lisans mezunu (tercihen Turizm Otelcilik bölümü) Finan..

Adıyaman / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YÜKSEK MAAŞLA GEMİ PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERD..

Adıyaman / Merkez Metrapol Otomotiv

* Mevcut ve potansiyel müşterileri ziyaret etmek ve portföye yeni müşteriler kazandırmak, * Köy-esnaf-çiftçi ziyaretleri yaparak çiftçi esnafa araç satışı yapmak, * Belirlenmiş satış stratejileri ve satış hedefleri doğrultusunda satış sürecini planlamak ve satışları gerçekleştirmek,..

Adıyaman / Merkez AssisTT

• Tercihen telemarketing / tele-satış konusunda minimum 1 yıl deneyimli, • Adıyaman'da ikamet eden, • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, • Tercihen ön lisans veya üniversite mezunu, • 18-35 yaş arasında, • Telefonda etkili i..

Adıyaman / Merkez Anadolu Tütüncülük

firmamıza da telefonlara bakabilecek ve iş takibi yapacak .seyhat engeli olmayan .diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

Diksiyonu düzgün sekreterlik ve ofis işlerini yapacak eleman alınacaktır.Görüşmeler birebir ofisimizde yapılacaktır...

Adıyaman / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Adıyaman / Merkez Gntk Asansör

ASANSÖR MONTAJ VE BAKIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; - TAM ZAMANLI - SİGORTALI - ELK VE MEKANİK İŞLERDEN ANLAYAN - TERCİHEN TEKNİSYEN YADA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYEN. - ELK BAĞLANTILARINA AŞINA TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTADIR...

İş TanımıGüneşli / Bağcılar adresinde, tekstil İhracatı yapan firmamızda görevlendirilmek üzere Muhasebe Uzmanı/ Yöneticisi  arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Genel Muhasebe konusunda tecrübeli, Tek düz..