Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; AFYON PARK AVM FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm ..

Afyon / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZiylan Grup şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen Ziylan Mağazacılık Hizm. ve Paz. A.Ş. ; " Afyon İkbal Tesislerin'de" ..

FIRMAMIZIN MARKET-HEDİYELİK EŞYA ve TOBACCO SHOP ŞUBELERİNDE GOREVLENDIRILMEK UZERE SATIS KONUSUNDA TECRUBELI-DIKSIYoNU DUZGUN-MUSTERI DIYALOGU VE IKNA KABILIYETI YUKSEK-CALISMA ORTAMINA VE ŞARTLARINA UYUM SAGLAYABILECEK BAY VE BAYAN SATIS ELEMANLARI ALINACAKTIR..ILGILENEN ARKADASLARIN MURACATLARINI..

Afyon / Tümü Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ”Afyon” lokasyonumuzda görevlendirilmek üzere; - Tercihen lise mezunu, - En az 1 yıl depo tecrübeli, - Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, - Vardiyalı çalışma temposunda görev alabilecek, - Dikkatli, düze..

Afyon / Tümü Akıllı Lojistik

Lojistik firmamıza işbaşı eğitimi ile yetiştirilmek üzere; SRC ve Psikoteknik belgeli Araçlı Sevkiyat Personelleri alınacaktır...

Afyon / Afyonkarahisar Ergün Tarım Hayvancılık

AFYONKARAHİSAR/BOLVADİN İLÇESİNDE BESİ ÇİFTLİĞİMİZDE HAYVAN SAĞLIGINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEKNİSYEN ALINACAKTIR. TEL:0532 637 0452 -0542 783 8688..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Genel nitelikler: Üniversitelerin Maden Mühendisliği bölümlerinden mezun, Askerlikle ilişkisi olmayan Seyahat engeli bulunmayan, Şantiyede yatılı kalabilecek, Baraj ve gölet işlerinin tamamına kadar çalışmış, Deneyimli maden mühendisi alınacaktır...

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE GÜNEŞ ENERJİSİ,BOYLER ,SU KAPLARI GİBİ ÜRETİMLER YAPMAKTADIR ÜRETİMİMİZDE ÇALIŞACAK GAZALTI VE ELEKTRİK KAYNAKCILARI ALINACAKTIR UZUN SÜRE ÇALIŞMAK İSTEYEN BOLVADİN'DE İKAMET EDECEK KAYNAK TECRÜBESİ OLAN (iş deneyimi )..

Afyon / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..