Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon

ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR. *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ *ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN *EN AZ 1 YIL DENEYİMLİ *SANDIKLI MERKEZDE ÇALIŞABİLECEK Murat Bey 0539 787 01 34..

Lamina Stone müşteri odaklı, özel amaçlara uygun ve yüksek kaliteli kompozit hafif mermer konusunda lider üreticidir. Temel amacı doğal taşı, uygun teknolojik destekleyici ürünler ile lamine ederek tek bir hafif, sağlam kompozit mermer panel üretmek ve bu hafif sağlam mermer panelleri yapı ve tasarı..

Afyon / Sandıklı Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun, Askerlikle ilişkisi olmayan En az 5 yıl tecrübe sahibi Seyahat engeli bulunmayan, Şantiyede yatılı kalabilecek, Baraj ve gölet işlerinin tamamına kadar çalışmış, ..

Afyon / Sandıklı Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin Harita Teknikerliği bölümlerinden mezun, Askerlikle ilişkisi olmayan En az 5 yıl tecrübe sahibi Seyahat engeli bulunmayan, Şantiyede yatılı kalabilecek, Baraj ve gölet işlerinin tamamına kadar çalışmış, ..

Afyon / Sandıklı Özgür Group

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

Afyon / Dinar Aras Kargo

KURYE (AFYON-DNR-KURYE) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden ..

Afyon / Dinar Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (AFYN-DNR-TMSLC) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya ç..

FIRMAMIZIN MARKET-HEDİYELİK EŞYA ve TOBACCO SHOP ŞUBELERİNDE GOREVLENDIRILMEK UZERE SATIS KONUSUNDA TECRUBELI-DIKSIYoNU DUZGUN-MUSTERI DIYALOGU VE IKNA KABILIYETI YUKSEK-CALISMA ORTAMINA VE ŞARTLARINA UYUM SAGLAYABILECEK BAY VE BAYAN SATIS ELEMANLARI ALINACAKTIR..ILGILENEN ARKADASLARIN MURACATLARINI..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ 1987 YILILNDA AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE KURULMUŞ OLUP GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLER VE ISI GURUBU ÜZERİNE İMALAT VE MERKEZİMİZ DE DOGALGAZ KAYNAKLI TESİSAT VE KALORİFER TESİSATI SATIŞINI VE MONTAJINI YAPMAKTAYIZ İLÇEMİZE DOGALGAZIN YENİ GELMESİ NEDENİ İLE BİNA İÇLERİNDE DOGALGAZ İÇ TESİSATI V..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ 1987 YILILNDA AFYON İLİ BOLVADİN İLÇESİNDE KURULMUŞ OLUP GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLER VE ISI GURUBU ÜZERİNE İMALAT VE MERKEZİMİZ SIHHİ TESİSAT MALZEMELERİ VE DOGALGAZ ÜRÜNLERİN SATIŞINI VE MONTAJINI YAPMAKTAYIZ İLÇEMİZE DOGALGAZIN YENİ GELMESİ NEDENİ İLE BİNA İÇLERİNDE KALORİFER ,SIHHİ TESSAT İ..