Amasya İş İlanları

Şehir: Amasya
Amasya / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..

Amasya / Merzifon Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Genel Nitelikler: Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyu..

Amasya / Merzifon Dülger Yapı

• Tercihen Eğlence Hizmetleri - Perakende - Mağazacılık sektörlerinden Birinde En Az 1 Yıl İş ve Yönetim Deneyimine Sahip • Satış, Ürün ve Ekip Yönetimi Konularına Hakim • Önceliklerinde Müşteriyi İlk Sıraya Koyan ve Yöneticilik Yetkinlikleri Gelişmiş • Planlama ve Organiza..

Amasya / Merkez Yn Yalıtım

İLGİLİ ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ İLGİLİ İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ VE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN SAHA DENEYİMİ OLAN BELİRLENEN ŞEHİRDE İKAMET EDEN YADA İKAMET EDEBİLECEK SORUMLULUK ALACAK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ İLGİLİ ÖZGEÇM..

Amasya / Merzifon Dülger Yapı

Firmamızın inşaat projelerinde görevlendirilmek üzere Şantiye deneyimi olan Şantiyelerde görev alabilecek, seyahat engeli bulunmayan İş disiplinlerinin (kaba-ince inşaat, mekanik, elektrik, mimari, altyapı, vb.) iş programının- oluşturulması ve bu programın uyg..

Amasya / Merzifon FİRMA ADI GİZLİ

- En az Lise mezunu, - Askerlikle ilişiği bulunmayan, - Ekip çalışmasında başarılı, - Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, - Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, - 35 yaşını aşmamış,..

Amasya / Suluova Batem Tekstil

FİRMAMIZ BÜNYESİNDEKİ AMASYA SULUOVA İLÇESİNDE BULUNAN TEKSTİL ATÖLYEMİZE ; MONT,KABAN VE PANTALONDA DENEYİMLİ BANT USTALARI ALINACAKTIR...

Amasya / Tümü Gratis

Genel Nitelikler •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü /Müdür Yardımcısı pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Eki..

İş Tanımıİletişim ağ problemlerini belirleyecek, giderecek, periyodik bakımlarını gerçekleştirecek, kişisel bilgisayar, yazıcı gibi son kullanıcı donanımlarının arızalarını belirleyecek ve giderecek, periyodik bakımlarını gerçekleştirecek, kullanıcılar tarafından bildirilen p..

Amasya / Tümü Sınav Koleji

Aranan NiteliklerÖzel Amasya Sınav Lisemize Kimya Öğretmeni alınacaktır...