Amasya İş İlanları

Şehir: Amasya

İş Tanımı  Amasya-Merzifon'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri bek..

Amasya / Merzifon Dülger Yapı

Şirket içi ön muhasebemizi yönetecek bayan ekip arkadaşı alınacaktır. GENEL NİTELİKLER: Ön muhasebeye vakıf, iş takİbi konusunda dikkatli titiz Sorumluluk sahibi, İnsan ilişkilerinde ve iş ilişkilerinde başarılı Tercihen deneyimli 20-35 yaşları arası Merzif..

Amasya / Merzifon FİRMA ADI GİZLİ

- En az Lise mezunu, - Askerlikle ilişiği bulunmayan, - Ekip çalışmasında başarılı, - Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, - Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, - 35 yaşını aşmamış,..

Aranan NiteliklerÖZEL SINAV LİSEMİZDE GÖREV ALMAK ÜZERE MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR..

İş TanımıAmasya-Merzifon birimlerimizde Sürücüı olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler En az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, SRC Belge sahibi y..

Amasya / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; YAĞCI aranıyor. Danışmanlığını Yaptığımız Müşterimiz İçin Gemici Personeller Aramaktayız. Gemi Adamı Personelleri Alına..

Amasya / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

Aranan NiteliklerFast food sektöründe bir dünya markasının Türkiye distribütörü müşterimizin bünyesinde kurulmakta olan et entegre, kesimhane ve üretim tesislerinin yönetim kadrosunda görevlendirilecek PERSONEL VE ÖZLÜK İŞLERİ MÜDÜRÜ aramaktayız.   Üniver..

Amasya / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

Aranan NiteliklerFast food sektöründe bir dünya markasının Türkiye distribütörü müşterimizin bünyesinde kurulmakta olan et entegre, kesimhane ve üretim tesislerinin yönetim kadrosunda görevlendirilecek MUHASEBE SORUMLUSU aramaktayız.   Tercihen Üniv..

Amasya / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SE..

Aranan NiteliklerÖZEL SINAV LİSEMİZDE GÖREV ALMAK ÜZERE BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR..