Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi

İş Tanımı Şirketimizin Çay yolunda bulunan üretim hanesinde çalışacak, Tatlı - Tuzlu Kuru Pasta ve Yaş Pasta ürün çeşitlerini üretecek , Deneyimli Unlu Mamül Ustası aramaktayız.  Aranan Nitelikler..

İş Tanımı Depoya girecek olan gıda, malzeme, içeceklerin teslim alımını yapabilecek, Depoya giren ürün ve malzemelerin yerleştirme işlemlerinin doğru olarak yapılmasını sağlayacak, Faturaları kontrol edecek, Uygun olmayan ürün veya malzemel..

İş TanımıŞirketimiz Şubelerine; Günlük olarak Hal'den alınan Sebze ve  Meyvelerin sevkiyatını yapacak, Deneyimli E sınıfı Ehliyeti olan Şöför aranmaktadır.Aranan Nitelikler* 40 Yaşını aşmamış * Askerliğini yapmış * Esını..

Ankara / Tümü Check Inn Hotel

İş TanımıAnkara Çankaya'da Check Inn otel bünyesinde Wellness & Spa departmanında çalışmak üzere Masöz Terapist olarak görev alacaktır. Aranan Nitelikler Meslek Yüksekokulu mezunu veya tercihen üniversite mezunu • Masözlük tecrüb..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı• Meslek Yüksek Okulu ve/veya Meslek Lisesi mezunu ve/veya Mesleki Eğitim Almış • Tercihen Makine, Metal, Elektrik, Elektronik, Torna, Tesviye, Endüstriyel Otomasyon mezunu, • Fanuc yazılımı konusunda en az 2-3 yıl tecrübeli , &..

Ankara / Yenimahalle Babadağlar Gıda Ltd. Şti.

Firmamız Kuru gıda malzemeleri satışı yapmakta olup yükleme boşaltma ve sevkiyat üzerine çalıştırılmak üzere eleman aramaktayız.İlgilenenlerin C.tesi de dahil Gimat 19.Blok NO:577 De bulunan firmamıza gelerek maaş ve sosyal olanaklar işverenle görüşmeleri rica olunur.....

Ankara / Yenimahalle Pirsan Havalandırma Sistemleri

Ankara Ostimde ki iş yerimizde havalandırma sistemleri imalat ve montajında çalışacak tecrübeli ve tecrübesiz ekip arkadaşları aramaktayız. İş tecrübesi olmayan kişiler için 24 yaşını geçmemiş olması gerekmektedir. Maaş + sigorta + yemek..

Ankara / Akyurt Menzil Aksesuar

AKYURTTA BULUNAN FABRİKAMIZIN DÖŞEME BÖLÜMÜNE ÇAKIMCILAR DÖŞEMECİLER VE DİKİŞÇİLER ALINACAKTIR. BAŞVURULAR FABRİKAYA YAPILACAKTIR. ADRES: ÇANKIRI DEVLETYOLU 8KM NO7 25 SOK MENZİL AKSESUAR-ENZİ COLLECTİON AKYURT (TÜRK TRAKTÖRÜN KARŞISINDA)..

Ankara / Akyurt Menzil Aksesuar

AKYURTTA BULUNAN FABRİKAMIZA VASIFSIZ ELEMANLAR ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ : 08:30-18:30 CUMARTESİ : 08:30-15:00 MAAŞ : ASGARİ ÜCRET ÇANKIRI DEVLETYOLU 8KM 25.SOK NO 7 AKYURT/ANKARA MENZİL AKSESUAR / ENZİ COLLECTİ..

Ankara / Çankaya İlim Elektronik

DİGİTURK YETKİLİ TEKNİK SERVİSİMİZE ÇANAK ANTEN UYDU SİSTEMLERİNDE ,DENEYİMLİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE DENEYİMSİZ.EN AZ B SINIFI EHLİYETİ OLUP AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ+SGK+YEMEK+YOL+PRİM..