Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi
Ankara / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapıla..

Ankara / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı• Kargoların varış merkezi’ne dikkat edilerek; hat araçlarından şube araçlarına, şube araçlarından hat araçlarına, hat araçlarından hat araçlarına kargoların planlanan zaman diliminde yüklenmesi ve boşaltılması• Kargoların taşınması esnasında (e..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıFabrikamızın  ÜRETİM proseslerinde   görevlendirilmek  üzere  aşağıdaki   alanlarda  nitelikli  personel  alınacaktır.        Aranan Nitelikler    1-PRES -KALIP V..

İş TanımıRezistans  Üretimi  yapan  fabrikamızda  makinelerde  yetiştirilmek  üzere   aşağıdaki  niteliklerde MEKANİK İŞLER ELEMANI alınacaktır.-       -Meslek  Lisesi  veya  Teknik  Lise mezunu -En az  1 yıl deneyimli ..

Ankara / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'nın Atakule temsilciliğinde görev alacak EĞİTİM DANIŞMANI aranmaktadır.    Aranan Nitelikler           Gerek telefonda gerekse yüz yüze görüşmelerde hizmet satışı yapa..

İş TanımıEFOR Endüstriyel Tesisler Montaj İmalat ve İnşaat A.Ş., enerji sektöründe üretim yapan termik, doğalgaz, hidroelektrik santralleri ve büyük sanayi tesislerinin ihtiyaç duydukları• Basınçlı ve basınçsız birimler• Çelik yapılar•..

Ankara / Tümü ASRIN HOLDİNG

İş TanımıOel bünyesinde çalıştırılmak üzere, çim biçme, çiçek ve fidan ve budama konusunda deneyimli, bahçe işlerinde görevlendirilecek "BAHÇIVAN" arıyoruzAranan NiteliklerBahçıvanlık konusunda kendisini yetiştirmiş, Şi..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Kazan /Ankara'da  kurulu  fabrikamız  için     -KEÇİÖREN-KAZAN  arasında  sabah ve akşam personel   gidiş- dönüş servis aracını  kullanabilecek -Geri  kalan zamanlarda  Fabrika  çevre ve  düzeni ile temizliğini sağlayacak     ..

İş TanımıAnkara'da bulunan Bölge Ofisimizde hizmet verdiğimiz markaların standartları ve beklentileri çerçevesinde hızlı ve kaliteli şekilde cep telefonu onarımı yapacak ONARIM TEKNİSYENİ aramaktayız. Aranan Nitelikler- Meslek Yüksek Oku..

Ankara / Tümü ZEYNEL&ÇİLLİ

İş TanımıSincan Organize Sanayi Sitesindeki üretim tesisimizde çalışmak üzere bulaşıkçı aramaktayız.Aranan Nitelikler-Askerliğini yapmış olmak -Bu kadroda daha önce çalışmış olmak -Gerektiği takdirde mutfak bölümüne yardım etmek..