Ankara İşçi İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: İşçi
Ankara / Tümü FABBRİCA MOBİLYA

İş Tanımıwww.fabbrica.com.trAranan Nitelikler20 İLE 50 YAŞ ARALIĞINDA , ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, EN AZ 5YIL TECRUBE TERCİH SEBEBİDİR,MOBİLYA İŞİ İLE UĞRAŞMIŞ ELEMANLAR ALINACAKTIR...

Ankara / Tümü Güllüoğlu Baklava

İş TanımıGaziantep Merkezli 1871 den bugüne geleneksel tarzda üretim yapan Baklavacıdır. Ankara'da Turan Güneş ve Dikmen'de 2 adet şubemiz bulunmaktadır. Ankara'da Turan Güneş Bulvarında üretim ve satış için personel aranıyor. İmalathanemizde çalışmak ..

Ankara / Tümü Güllüoğlu Baklava

İş TanımıGaziantep Merkezli 1871 den bugüne geleneksel tarzda üretim yapan Baklavacıdır. Ankara'da Turan Güneş ve Dikmen'de 2 adet şubemiz bulunmaktadır. Ankara'da Turan Güneş Bulvarında  satış için personel aranıyor. Baklava kutulama, paketleme, salon..

İş TanımıSilahlı ve Silahsız Özel Güvenlik hizmeti veren Şirketimiz; kriterleri özenle belirlenmiş Özel Güvenlik Görevlileri ile hizmet vermekte ve bu konuda müşterileri ile çözüm ortaklığını yürütmektedir. Şirketimiz  yeni başlayacak  ve mevcut projeleri için hizmet kalitesi..

İş TanımıEnerji Sektörü2nde faaliyet gösteren firmamızın Ankara Merkez Ofisi'nde  görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklerde "Saha Satış Temsilcisi" arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler En az Lise mezunu Tercihen satış konusu..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı* Plastik Malzeme Üretim ve Satışı Yapan FirmadırAranan Nitelikler* Sincan - Yenikent civarında oturan, * 25 - 35 Yaş arasında, * Üretimde çalışabilecek bay - bayan, * Erkek adayların askerliğini yapmış olması g..

İş TanımıBC Laboratuvarı,   Biyomedikal kalibrasyon, temiz alan validasyonu, çevre ve işgüvenliği alanında faaliyet göstermekte olup, taşıdığı sorumluluğun bilincinde insan sağlığı ve çevrenin korunması, ölçüm kalitesi ve müşteri memnuniyetini esas alarak hizm..

İş Tanımı- Şirketimiz Teknik/ Operasyon Müdürlüğü'nde görev yapmak üzere;Aranan Nitelikler- Meslek Lisesi Elektrik/Elektronik Bölümü, tercihen MYO mezunu, - Elektronik güvenlik sistemleri alanında kendini geliştirmek isteyen, ..

Ankara / Tümü Luppa

İş TanımıÇayyolunda hizmet vermekte bulunan merkezimizde çalıştırılmak üzere; Genel temizlik konusunda tecrübeli takım arkadaşı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Hijyene ve temizliğe önem veren Dikkatli ve özenli ..

İş TanımıAnkara'nın teknoloji markası olan Kutup, 62. yılında geçmişten bugüne 25 mağazası ile teknolojinin önder firmalarını seçkin ve sadık müşterilerine sunabilmeyi kendine ilke olarak belirlemiştir. Markamızın büyüyen ve gelişen kadrolarına katılacak,..