Ankara Müdür İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müdür
Ankara / Çankaya Taştekin Medikal

Ankara'da yeni kurulacak ve yüksek kazanç potansiyeli olan sigorta acentemize “Şirket Müdürü” pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. Genel Nitelikler 1- SEGEM Belgesine sahip olmak 2- En az iki yıllık sigorta teknik personeli tecrübesi ..

Ankara / Çankaya Ankara Etkin Eğitim Kurumu

Kızılay merkez de bulunan yabancı dil bilgisayar kursumuza insan ilişkilerinde başarılı aktif çalışmayı seven takım çalışmasına yatkın kurumsallığı bilen profesyonel olmanın gerektirdiği olgunlukla hareket edebilecek analitik düşünebilen sorun çözme odaklı yöneticilik vasıfları olan bilgisayar ve ya..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

LİSE VE DENGİ OKULLARDA MÜDÜR OLARAK ÇALIŞMIŞ DENEYİMLİ VİZYON SAHİBİ AKADEMİK BAŞARIYI YÜKSELTECEK DİSİPLİNLİ TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU..

Ankara / Etimesgut Irmak Catering

Şirkeitmizde çalışacak,Yemek sektöründe daha önceden tecrübesi olana pazarlama -satış müdürü alınacaktır...

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

Hukuk Büromuz bünyesinde Dava ve İcra Departmanlarının iş alanı dışında kalan tüm işlerin (medya- reklam, ARGE, insan kaynakları, satın alma, personel müdürlüğü, muhasebe, iletişim vb.) organize edilmesini sağlayacak, toplamda 5 kişilik bir ekibe liderlik yapacak ekip arkadaşına ihtiyaç duymaktayız...

Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması Türkiye’nin lider “ Kişisel Bakım Marketi” Gratis, 400’ü aşkın mağazasıyla büyümeye ve hizmet vermeye devam ediyor. 2009 yılında, Sedes Holding bünyesinde, Demir Sabancı tarafından kurulan Gratis, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için..

Ankara / Tümü HD Restaurant İşletmeleri

Türkiye’nin önde gelen restoran firmalarından biri olan şirketimizin Ankara'da bulunan restoranlarında görevlendirilmek üzere Restoran Müdürü aramaktayız: En az 5 yıl benzer pozisyonda görev yapmış Lisans mezunu (tercihen Turizm Otelcilik bölümü) Finansal bakış açısı ve analitik dü..