Ankara Müdür İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müdür
Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması Ankara'daki mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmala..

Ankara / Tümü Gratis

İş Açıklaması Panora AVM'de bulunan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şeki..

- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ( Endüstri ,Elektrik ve Makine Mühendisi ) - İhracat firmasında, ithalat,ihracat ve gümrükleme işlemleri konusunda min. 3 yıl deneyimine sahip, - Dış ticaret mevzuatına hakim, - Operasyonel tüm süreçlere hakim ve alanıyla ilgili r..

Ankara / Çankaya Akgüven Sigorta

SİGORTA ACENTESİNDE MÜDÜR OLARAK ÇALIŞABİLECEK YETERLİLİĞE SAHİP ELEMAN ARANMAKTADIR...

Ankara / Keçiören Özel Meltem Koleji

Keçiören Kalaba'da bulunan Ana Okulumuza deneyimli Bayan Müdür aramaktayız. Adayların on-line başvuru yapmalarını rica ederiz...

Ankara / Çankaya 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayacak Şube Müdürü - Şefi pozisyonlarına uygun takım arkadaşları aranmaktadır. En az lise tercihen üniversite mezunu, Office prog..

Ankara / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Ankara Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; • En az Lise mezunu, • Mağaz..

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK MÜDÜR..